De Rolero’s boeken?

de roleros boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

De Rolero's boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Rolero's

Wij zijn zowel een elektrisch versterkte feest-band, als een akoestische loop act.Wij spelen op een chique diner dansant maar ook op een bedrijfsfeest, op een bruiloft en op een swing- feest.

Onversterkte loop act

Als loop act zorgen wij voor een uiterst vrolijke sfeer. Tijdens een diner, receptie of andere gelegenheid brengen wij van tafel tot tafel entertainment, maar ook spelen we op de achtergrond terwijl de rest van de aanwezigen ongestoord hun conversatie kan voortzetten. De onversterkte loop act is entertainment met mooie samenzang, ondersteund door accordeon, gitaar, contrabas en percussie. Versterkt maken we van ieder feest een dansfeest. Vooral de combinatie loop act en versterkt optreden zorgt voor een optimale sfeer bij ieder feest.

Draadloze show

Ook is er nog "De Draadloze Rolero-show": interactief, humoristisch en dansbaar. De Rolero's gaan dan helemaal los. Dat wil zeggen: zonder snoeren, maar met headsets begeven we ons in en tussen het publiek, en brengen daar onze liedjes.

Veelzijdigheid

Het repertoire is veelomvattend en komt neer op "Simple songs from another century", eigengereide bewerkingen van songs uit de 60er en 70er jaren en eigen werk. Ruige nummers van de Stones worden uitgevoerd met alleen stemmen en een ukelele, songs van Dylan krijgen een close harmony bewerking, enzovoort. Ook hiervoor geldt, alles mag. Kortom, op elk feest voelen wij ons thuis.

Boekingen De Rolero's

We spelen standaard als 4-mansformatie: accordeon, gitaar, bas, drum. Maar ook over een grotere of kleinere bezetting is te praten. Zo is er de Rolero's XL, een zeven mans bezetting, die ook nog eens uitgebreid kan worden met een zangeres.

Kom in de stemming

De Rolero’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Rolero’s bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Rolero’s, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Rolero’s in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Rolero’s boeken

Wilt u De Rolero’s boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Rolero’s wilt inhuren.

De Rolero’s boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!