De zingende ski-leraar boeken?

de zingende skileraar boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De zingende ski-leraar boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De zingende ski-leraar

Jan Joost = de zingende skileraar.

JJ de zingende skileraar is een apres-ski act die interactieve optredens verzorgt waarbij het meedoen centraal staat. Gekleed in (on-)vervalst skipak laat hij de hele zaal 'droog skiën'. Hij zorgt voor een échte apres-ski sfeer.

Zijn eerste single als skileraar is getiteld "Wat een feest". Iedereen kent het gevoel dat je bekruipt als je de 'morning after' na het feest de kamer weer binnenstapt. Alle troep ligt er nog en je denkt 'dit nooit weer'. Maar als je dan terug kijkt naar de geslaagde avond, dan weet je... we doen het heus nog wel een keer.

Boekingen De zingende ski-leraar

Feitelijk is het de opvolger van de 'Feestballade' die nog werd uitgebracht onder de naam Jan-Joost. (In de Feestballade vraagt de zanger zich af in de aanloop van het feest, of alles wel is geregeld).

JJ de zingende skileraar verzorgt een half uurtje échte apres-ski.

Natuurlijk komen zijn eigen liedjes voorbij, maar ook absolute feestklassiekers zoals bijvoorbeeld Schatje mag ik je foto!

Kom in de stemming

De zingende ski-leraar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De zingende ski-leraar bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De zingende ski-leraar, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De zingende ski-leraar in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De zingende ski-leraar boeken

Wilt u De zingende ski-leraar boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De zingende ski-leraar wilt inhuren.

De zingende ski-leraar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!