Denise Jannah boeken?

denise jannah boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Denise Jannah boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Denise Jannah

Muziek is haar passie, en haar stilistische en linguïstische veelzijdigheid zijn haar sterke troeven. De Nederlands-Surinaamse jazz-zangeres Denise Jannah beweegt zich met groot gemak ook binnen andere stijlen: van Soul, Gospel, en R&B tot Latin, Surinaamse- en Wereldmuziek. Ze staat bekend om haar innemende uitstraling en is internationaal actief. Zo stond ze op podia in o.a. Japan, Bulgarije, Indonesië, Zuid Afrika, Azerbeidzjan, Taiwan, Chili, de Verenigde Staten, Rusland, Colombia, de Nederlandse Antillen, Suriname, Barbados, Sri Lanka, en was ze een geziene gast bij de meest uiteenlopende formaties: van het Rosenberg Trio tot de Carnegie Hall Jazz Band van het Willem Breuker Kollektief tot het Metropole Orkest.

Naast vocaliste is Jannah tevens componiste, tekstschrijfster, zangpedagoge en actrice. Zo stond ze na rollen in o.a. musicals "A Night at the Cottom Club", "Joe, de Musical" en Fats Waller's musical show "Ain't Misbehavin'"in diverse theaterproducties waar onder "Kid Dynamite" en "Sophie en Nola". Bij een achttal producties was zij de vocal en/of musical director dan wel componiste. Ook voor lezingen, presentaties en dagvoorzitterschappen wordt zij gevraagd.

Boekingen Denise Jannah

Met de voorstelling ELLA! van producent Urban Myth heeft Denise meer dan 70 theaters aangedaan in Nederland. De afgelopen 2 seizoenen was Denise Jannah succesvol in de theaters met een Mahalia Jackson Tribute.

Inmiddels heeft zij 9 cd's uitgebracht, waarvan 4 op het Blue Note label (USA). Na "Denise Jannah & Wolf Martini, Live in Johannesburg" (2013) is in november 2015 haar nieuwste album uitgebracht: "ELLA! Denise Jannah sings Ella Fitzgerald".

Aan prijzen en awards ontving zij o.a. de Edison Populair, de Edison Jazz Publieksprijs, de Meer Jazz Award, de Bata Anastasijevic Award (Nišville Festival, Servië), en de Golden Orpheus 1st Prize (Bulgarije).

Jannah heeft door de jaren heen opgetreden voor o.a. koningin Beatrix en Prins Claus, presidenten Nelson Mandela en Graça Machel-Mandela, Bill en Hillary Clinton, Ronald Venetiaan (Suriname), Kenneth Kaunda (Zambia), Ellen Sirleaf Johnson (Liberia) en de voltallige Eurotop.

In 2005 werd Denise Jannah door de toenmalige president Venetiaan van Suriname benoemd tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster, en in 2009 door Koningin Beatrix tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Kom in de stemming

Denise Jannah boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Denise Jannah bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Denise Jannah, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Denise Jannah in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Denise Jannah boeken

Wilt u Denise Jannah boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Denise Jannah wilt inhuren.

Denise Jannah boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!