Steffen Morrison boeken?

steffen morrison boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Steffen Morrison boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Steffen Morrison

Steffen Morrison groeide op met de deuntjes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, evenals de harmonieuze tonen van The Crystals, de rock & roll van The Stones en de teksten van Lou Reed. Als songwriter heeft hij een duidelijke affiniteit met de muziek die ooit het hart en de ziel van velen over de hele wereld deed ratelen en opwinden. Zijn gepassioneerde en aanstekelijke uitvoeringen zijn authentiek en niet alleen verrast en verleidt muziekkenners, zijn uiterlijk en geluid spreekt een breed publiek aan.

"Steffen Morrison is een naam waarmee rekening moet worden gehouden op de internationale markt" Citas, La Vanguardia

September 2016 verscheen zijn EP "Just another man", met daarin de succesvolle single "Do It All Again". Executive geproduceerd door de bekende Nederlandse songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis Steffen en zijn band "The Band Of Brothers" presenteerde zijn gloednieuwe muziek in een bruisend Paradiso. In het najaar van 2017 trok Steffen zich terug in de studio omringd door zijn muzikale maatjes Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter / producer Tjeerd Oosterhuis om aan nieuwe muziek te werken. Het resultaat is het album Movin ’On dat in maart 2018 werd uitgebracht.“

Tijdens de creatie van mijn nieuwe album Movin ’On realiseerde ik me hoe belangrijk de interactie tussen mij en mijn publiek voor mij is. Ik heb veel met de nummers geëxperimenteerd tijdens mijn shows voordat ik ze op het album zette. Het was belangrijk dat de nummers dezelfde sfeer uitstralen als mijn liveshows. Ik ben echt trots op het resultaat '', legt Steffen Morrison uit.

Boekingen Steffen Morrison

In de loop der jaren bleef Steffen zijn publiek verbazen met spectaculaire optredens op onder meer het gerenommeerde Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. In termen van tv en radio is Steffen's verschijning op de nationale tv en de nationale radio opmerkelijk geweest met optredens op de Nederlandse prime-time tv-show "De Wereld Draait Door" en op spraakmakende radiostations zoals Radio 2, 3FM, Radio 10 & Radio 538 .

"Steffen Morrison is een van de belangrijkste internationale artiesten van het genre" Radio Televisión Canaria.

In 2019 sprint Steffen vooruit met zijn eerste stappen in het buitenland: een zomertour door Spanje met meerdere uitverkochte shows en lovende kritieken van de Spaanse media die zowel het nieuwe album als zijn live optreden prijzen. 'Movin On is geweldig. Het beweegt je lichaam, neuronen en alles wat moet worden verplaatst ”, aldus Radio 3-RTVE. "Steffen Morrison is een van de belangrijkste internationale artiesten van het genre." Volgens televisiezender Radio Televisión La Canaria. De Spaanse krant La Vanguardia verklaarde: "Morrison gaat veel verder dan alleen opwekking".

Steffen heeft zijn allereerste theatertournee in Nederland gepland, “The Art of being human” en een nieuwe clubtour voor de rest van 2019 en de eerste 3 maanden van 2020. Verder blijft hij werken aan nieuwe muziek en zijn we intensief bezig enthousiast voor wat komen gaat. De nieuwste single Positivity zit al in ieders hart en geest. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Steffen!

Kom in de stemming

Steffen Morrison boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Steffen Morrison bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Steffen Morrison, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Steffen Morrison in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Steffen Morrison boeken

Wilt u Steffen Morrison boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Steffen Morrison wilt inhuren.

Steffen Morrison boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!