Der Kleino boeken?

der kleino boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Der Kleino boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Der Kleino

Der Kleino is de nooit erkende bastaardzoon van Schlager legende Heino. In 2000 vertrok hij uit München om samen met zijn Mutti in Nederland te komen wonen omdat hij in Duitsland niet meer gewoon over straat kon. Deze Stimmungzanger trok enkele jaren geleden naar Nederland en trad daar op met o.a. Dennie Christian en de Lustige Schlagerfreunden. Een jaar later werd hij al gevraagd om in het dorp waar hij toen woonde mee te doen met een net opgericht bandje: DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN! Ruim 10 jaar heeft hij elk weekend elke feesttent en festival plat gespeeld dat Nederland kende. Anno 2020 kunnen we zeggen dat het de grootste schlagerband is die we hier ooit gekend hebben!

Zo was hij eerder al te zien op o.a. Lowlands Festival, Philips Stadion, Gelredome, De Kuip, 013, TT-Assen en vele andere evenementen. Der Kleino brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop. Kleino eert de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals 'Rosamunde', 'Sierra Madre' en 'Du' en geeft 'Vollgas' met de moderne Duitse hits anno nu. Waaronder natuurlijk 'Schatzi schenk mir ein foto', 'Viva Colonia' en nog vele meer!

Boekingen Der Kleino

Met name door dat laatste zal hij door zijn echte vader nooit erkend worden. Der Kleino, der richtige Stummungsmeister mit die meist super -affentitten-turbo-geile Schlager und Après-ski hits von die letzte 50 Jahre!

Kom in de stemming

Der Kleino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Der Kleino bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Der Kleino, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Der Kleino in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Der Kleino boeken

Wilt u Der Kleino boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Der Kleino wilt inhuren.

Der Kleino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!