Desray boeken?

Desray-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Desray boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Desray

In 1988 begon het succes voor Desray. Op 18-jarige leeftijd won zij de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer ‘They Don’t Play Our Lovesong Anymore’ van Anita Meijer. In de grote finale behaalde ze de derde plaats en werd hierna meteen ingelijfd in de stal van Joop van den Ende. Zo begonnen de vele optredens in het land en werkte ze al snel samen met grote artiesten.

2 Brothers On The 4th Floor

Vanaf 1993 vormt ze samen met rapper D-Rock de formatie 2 Brothers On The 4th Floor. De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord. Ze ontvingen 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds succesvol en treden zij nog zeer regelmatig op, zowel in binnen- als in het buitenland.

Liefst 29 top 10 noteringen

In de jaren 90 domineerde niet alleen Desray met 2 Brothers On The 4th Floor de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. De acts 2 Unlimited en T-Spoon waren ook immens populair. De drie formaties zijn goed voor 45 hits waarvan maar liefst 29, top 10 noteringen. De drie dance diva’s, Desray, Anita en Estelle besluiten dan ook in 2002 om alle hits uit die fantastische jaren 90 te laten herleven in één wervelende show. Met de act Diva’s of Dance treden zij tien jaar lang op, in zowel binnen- als buitenland.

Solo carriére

Naast de optredens als ‘Dance Diva’ gaat Desray ook vocal coaching geven. Afgestudeerd in 1996 met een 10 Cum-Laude aan het Hilversumse conservatorium en volgde daarna masterclasses acteren en zang bij onder andere Vera Mann en Lucia Marthas. Bovendien maakt ze naast haar solo carrière, deel uit als zangeres van verschillende groepen en doet ze talloze studiowerkzaamheden, waaronder het inzingen van radiojingles voor Radio 2, 538 en 3FM.

‘Desray and Friends’

Door haar ervaring weet Desray precies de kneepjes van het vak over te brengen en is zij te zien in 2010 als vocalcoach in de Tros serie ‘Academie van Sterren’. De wens van Desray om mensen bijeen te brengen door middel van muziek in een goede omgeving en warme sfeer wordt steeds groter. Zorgvuldig zoekt ze repertoire uit en verzamelt ze de beste muzikanten bij elkaar. De maandelijkse jamsessie ‘Desray and Friends’ wordt in 2008 geboren. Bijgestaan door talloze muziekvrienden waaronder Do, Angela Groothuizen, Edwin Evers, Nurlaila Karim, Hugh Kanza en vele anderen, slaagt Desray er elke keer in om een bijzonder concert neer te zetten!

War Child project

De ambities van Desray worden steeds omvangrijker en haar verlangens om eigen mooie producties te maken worden steeds groter. Muziek maken is haar uitlaatklep, bijna een meditatie. Ze krijgt er steeds meer voldoening van als ze mensen kan laten genieten van haar stem, haar muziek omringt in een goede warme sfeer vol energie en even stil staan bij het leven… Stilstaan bij het leven doet Desray heel vaak. Vol energie heeft ze dan ook een aantal goede doelen gesteund. In de jaren negentig verleend ze haar stem aan het nummer “Starmaker”. De opbrengst van deze hit komt ten goede aan de kinderen in de Derde Wereld. Even later zingt ze samen met onder andere Marco Borsato, Syb van der Ploeg en Herman Brood, de single ‘Voorgoed”. Aan deze opname werkt ze belangeloos mee voor het War Child project van Bart de Graaf’s omroep BNN.

‘Trip down the map of Africa’

Eind 2000 neemt ze de single op; ‘Trip down the map of Africa’ en vraagt ze aandacht voor de campagna ‘Hygiëne Helpt’ voor Afrika. Ze bewerkstelligt met haar initiatief ‘Sing That Song’ de langste online sing a long ooit en vestigd hiermee een record voor het project ‘Hygiëne Helpt’. Begin 2013 doet ze mee aan de ‘Scandinavian Roadtrip’, een spannende autorit van 7000 km door Scandinavië. De inzet van deze bijzondere reis kwam ten goede aan de Stichting A.L.S.

Boekingen Desray

Desray; een groot artiest die enorme bekendheid kreeg in de dance scene met 2 Brothers On The 4th Floor. Ze reisde de hele wereld over; van Noorwegen tot Afrika, van Venezuela tot Canada. Mega-optredens, gouden platen en awards. Wat nog niet iedereen weet is dat ze ook heel klein en ontroerend kan zijn… Dat bewijst Desray als ze meedoet in 2012 met het programma ‘The Winner Is’ en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt. Ze maakt hiermee enorme indruk en wint met 101 tegen 0 stemmen van de jury. Desray, een veelzijdig artiest, heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de wereld van muziek. Ze heeft geleerd om al haar emoties in de muziek over te brengen. Haar stem, haar muziek, neemt je voor even mee op haar reis…

Kom in de stemming

Desray boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Desray bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Desray , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Desray in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Desray boeken

Wilt u Desray boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Desray wilt inhuren.

Desray boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!