Dicecream boeken?

Dicecream-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dicecream boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dicecream

DiceCream (26) met een Surinaams / Hindoestaanse afkomst krabbelde z'n eerst rijms op 15 jarige leeftijd in zijn kladblok. In die periode maakte hij deel uit van de 2-koppige hiphop formatie "First Class". De eerste demo's werden op 16 jarige leeftijd opgenomen in de homestudio van een producer uit zijn woonplaats. First Class deed verschillende kleine optredens.

Echter, verliep de samenwerking na enige tijd en besloot hij de groep te verlaten en op solo basis verder te werken aan zijn repetoire. Hij deed veel optredens en zag verscheidene studios van binnen en buiten. In '99 ontmoet hij MAN!AK (producer Brainpower's "Dansplaat" en album "Verschil Moet Er Zijn" (2002)) en werd zijn niveau naar een heel ander level gebracht..

Ontwikkelt een unieke sound

MAN!AK zette een samenwerkingsverband op en begon met verscheidene producties voor hem. Samen werkte zij aan DiceCream's repetoire en ontwikkelde zij een unieke sound. Samen vormde zij ook het duo "Doodzieke Combo" waarmee zij een Nederlandstalig repetoire opbouwden. Zij deden samen diverse shows en namen in totaal 2 Engelstalige promo solo albums voor hem op met guest appearances van enkele andere hiphop artiesten. Materiaal van het 1e promo album is op verschillende underground hiphop compilaties verschenen en zijn muziek was al op vele websites te beluisteren.

Feature met Brainpower

In 2001 werkt MAN!AK aan het 2e album van Brainpower genaamd "Verschil moet er zijn". Brainpower benadert DiceCream voor een feature op dit album. (Wegens omstandigheden is deze track niet meer op het album verschenen, maar is de track in 2003 alsnog gereleased op de B-kant van Brainpower's "Schreewetuit" single..op deze track werken tevens ook de volgende artiesten mee: Skate The Great, SugaCane, Murth The Man-O-Script, Ragga Pappa, TooTall, Terilekst, etc.. ). Later dit jaar neemt hij samen met MAN!AK en Brainpower alsnog een andere track op genaamd "Mijn Zone", die op de hiphop verzamelaar "Alle 18 Dope" is verschenen en tevens nu ook op een Adidas Promo CD) Hij is ook te horen op verschillende underground mixtapes en doet ook wat live shows samen met Brainpower. In 2002 besluiten Brainpower, MAN!AK, TLM en DiceCream een Nederlandstalig album te droppen onder de naam 'ADHD' die in 2003 moet verschijnen.

Hiphop compilatie

Tease, een producer van Nederlandse bodem, benadert hem voor een bijdrage aan een hiphop compilatie die begin 2003 zal moeten verschijnen. Hij werkt samen met MAN!AK aan verschillende Nederlandstalige tracks en levert uiteindelijk 3 gloednieuwe tracks voor de compilatie waaronder 1 track met Murth the man-o-script (bekend van de tv programma's TMF's The Pitch, Paradiso Live).

Boekingen Dicecream

De track 'Vet verse flows' (ft. MAN!AK) en geproduceerd door MAN!AK wordt de titeltrack van de hiphop compilatie. Hij presenteert samen met Tease, MAN!AK en Jerome XL de cd op 3FM bij Giel Beelen in de vorm van een sessie. Tevens wordt "Vet Verse FLows" de 'track van de week' bij Giel Beelen op 3FM. Ook doet hij voor de hiphop compilatie verschillende interviews voor zowel de krant als bij de lokale televisie.

'Beneden Peil' (TV Flevoland)

In 2003, komt hij samen met de makers van het jongerenprogramma 'Beneden Peil' (TV Flevoland) tot het samenwerkingsverband om de clip te produceren van de track "Vet Verse FLows", deze samenwerking verliep soepeltjes en de clip wordt volop gedraaid. In 2006 scoort hij een hit met Vlinders.

Kom in de stemming

Dicecream boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dicecream bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dicecream, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dicecream in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dicecream boeken

Wilt u Dicecream boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dicecream wilt inhuren.

Dicecream boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!