Die Dandys boeken?

die dandys boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Die Dandys boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Dandys

De nieuwe sterren aan het schlagerfirmament, die reeds geen onbekende meer zijn in het Party en Schlager wereldje. Ze zijn in Duitsland in deze scene al niet meer weg te denken. Al jaren toeren zij door Duitsland en de rest van Europa. Met hun eigen nummers, maar ook met de beste nummers uit de Duitse schlagergeschiedenis.

Dandy-virus

Die Dandys spelen elke zaal, feesttent, etc. plat, maar dat doen ze ook bij hun eigen concerten, die al jaren bezocht worden door grote groepen trouwe fans. Wanneer men eenmaal een Schlager Party live show van de Dandys heeft meegemaakt is men besmet met het Dandy-virus.

Eigen album

In 2013 werd het wachten van de fans op een album van Die Dandys beloond. Het eerste eigen album met eigen nummers werd uitgebracht. Er gingen veel maanden van hard werken aan vooraf, waarbij ze de steun kregen van de twee grote producenten Detlef Wiedeke en Lars Gischewski. Beide producenten hebben reeds hun sporen verdiend hebben in de muziekindustrie, Detlef Wiedeke werkte samen met artiesten als Bonnie Tyler, Cora, Modern Talking en Blue System. Lars Gischewski heeft samengewerkt met Mr. President en Cocooma.

Boekingen Die Dandys

Met hun debuutalbum Fur Dich, krijgt iedereen de juiste indruk van de aanstekelijke Dandy-sound, die neergezet wordt door de vijf topmuzikanten en hun oogverblindende zangeres Antje. 12 titels in het Duits, die zomer, zon en vakantiegevoel bij een ieder oproepen. Stilzitten is er voor de band niet bij want de voorbereidingen voor een nieuw album en single zijn alweer in de maak.

Kom in de stemming

Die Dandys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Dandys bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Dandys, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Dandys in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Dandys boeken

Wilt u Die Dandys boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Dandys wilt inhuren.

Die Dandys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!