Ohne Gewähr boeken?

ohne gewahr boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ohne Gewähr boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ohne Gewähr

Ohne Gewähr bestaat uit drie muzikanten die van geen ophouden weten! Als je de CV van Ohne Gewähr bekijkt weet je pas waarom deze heren van feesten houden. De bandleden van die Ohne Gewähr participeerden in grote bands van naam en doen dat nu nog steeds in hun schaarse vrije tijd.

Ohne Gewähr is een feestband bij uitstek die bratwurstundjodeljubeltroebelheiterkeit muziek maken maar deinzen er ook niet voor terug om een “seitensprung” te maken naar the USA! Dit volkstümliche trio heeft al heel wat grote podias in binnen en buitenland gezien.

De leden van Ohne Gewähr participeerden in grote band zoals Palemiger Spatzen, René Schuman, Huben Buben e.v.a. Met tirolerrock, spetterende Oostenrijkse songs, schlagermuziek, originele alpenhoornsound en een geweldige show, staat Ohne Gewähr garant voor amusement en spektakel.

Boekingen Ohne Gewähr

Ohne Gewähr bestaat uit:
Marcel Smeets (Zang, Entertainer en Presentatie)
Theo Kicken (Alpenhoorn, Tuba, basgitaar en zang)
Raymond De Laruelle (Accordeon, keyboards en zang)
LS Productions (Licht en geluidstechniek) Luuk Steins

De leden van Ohne Gewähr participeerden in grote band zoals Palemiger Spatzen, René Schuman, Huben Buben e.v.a.

In het verleden trad Ohne Gewähr op onder de naam Die Almraketen.

Kom in de stemming

Ohne Gewähr boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ohne Gewähr bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ohne Gewähr, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ohne Gewähr in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ohne Gewähr boeken

Wilt u Ohne Gewähr boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ohne Gewähr wilt inhuren.

Ohne Gewähr boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!