Die Geilen Mädeln boeken?

die geilen madeln boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Die Geilen Mädeln boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Geilen Mädeln

Deze twee vlotte zangeressen brengen u "schlager 2.0"! Niet in een dirndl, maar in hun hippe Tiroler hotpants weten de Brabantse Christine en de Volendamse Tamara elke feestlocatie op z'n kop te zetten.

In rap tempo komen alle “Geilen” Schlager & Après-ski hits voorbij waaronder Mama Lauda , Schuhe an, Dikke titten, Schatzi en Johnny Däp. Maar natuurlijk mogen ook de echte klassiekers zoals Siera Madre en Viva Colonia niet ontbreken! Maar ook hosklassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde. Dertig minuten lang knallen en verrassende interactie met het publiek.

Boekingen Die Geilen Mädeln

Op verzoek kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met enkele "foute" Engelstalige Après-ski hits zoals Cotton eye Joe, Amarillo en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken!

Kom in de stemming

Die Geilen Mädeln boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
764 beoordelingen Laatste beoordeling: 20 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Geilen Mädeln bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Geilen Mädeln, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Geilen Mädeln in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Geilen Mädeln boeken

Wilt u Die Geilen Mädeln boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Geilen Mädeln wilt inhuren.

Die Geilen Mädeln boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!