Die Oberbayern boeken?

die oberbayern boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Die Oberbayern boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Oberbayern

Als elke cracker wordt gevolgd door een cracker, als gepensioneerden dansen met hipsters en Schalke- met Dortmundfans in broederschap drinken, … dan ben je waarschijnlijk bij een optreden van de Oberbayern Oktoberfest-band.

De band is als een goed afgestelde auto. Veel pk's, koppel, de beste componenten, bestudeerde muzikanten, uitgekiend programma. Maar dat interesseert u niets! Je wilt gewoon dat het zoemt!

Je wilt instappen, op het gas trappen en je goed voelen. Dat kunnen we je allemaal beloven.

Boekingen Die Oberbayern

De bandbezetting is sinds 2010 ongewijzigd. Op deze manier garanderen we een compacte Oktoberfest-feestband - één geluid. Flexibel en ongecompliceerd

Die Oberbayern is te boeken in verschillende bezetting maten.

Kom in de stemming

Die Oberbayern boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Oberbayern bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Oberbayern, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Oberbayern in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Oberbayern boeken

Wilt u Die Oberbayern boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Oberbayern wilt inhuren.

Die Oberbayern boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!