Die Power Buam boeken?

Die-Power-Buam-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Die Power Buam boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Power Buam

Twee jonge jongens uit het zuiden van Nederland veroveren de bühne van de Volkstümliche Party muziek in een snel tempo. Ze overtuigen met hun 'live' optredens het publiek in hun thuis land, Nederland ,in België, Duitsland tot in Frankrijk toe. Zij leven voor de moderne volkstümliche Party muziek – Volksmuziek verhult ze, en ze verhullen met hun Volkstümliche muziek het publiek.

Het is bijna niet te geloven dat beide jongens al 20 jaar Bühne ervaring hebben. Vanaf hun derde en zesde levensjaar hebben ze hun eerste ervaring kunnen opdoen met het publiek. En dat niet bij de geringste, als bij hun grote voorbeeld Die Klostertaler. Tot op vandaag zijn beide nog vriendschappelijk verbonden met Markus Wolfahrt en hij vervolgt hun carrière nog met grote interesse en toewijding.

Boekingen Die Power Buam

In deze 20 jaar hebben deze jongens hard en vlijtig gewerkt, zich verder ontwikkeld, en hierdoor heel veel bühne ervaring kunnen opdoen. Ze kunnen daarom met trots zeggen dat ze een zeer goed geboekte act zijn, op grote en kleine volksfeesten, zoals het bekende (B.v het Duitse Kölner oktober feest, of het Sittards oktoberfeest enzovoorts) of op stads en zomerfeesten, en vele bedrijfsfeesten te bewonderen zijn. Zelfs op vele carnavals festiviteiten, met voor allen de bekende Kölner karneval, hebben de Power Buam met hun vollkstümliche muziek veroverd. Zo veelzijdig als hun grote voorbeeld Die Klostertaler waren, zo presenteren zich de Power Buam zich ook muzikaal. Waar ook de Power Buam optreden, is voor beste stemming gezorgd. Met oude bekende grote hits , maar ook met eigen titels, en wat de actuele Partyszene zo vraagt, zijn zij altijd up to date.

Nu willen ze hun eerste stappen gaan zetten als "Newcomer" in het muzikaal en professioneel Circuit, van de volkstümliche Party muziek.

Dat beide een voorliefde hebben voor de Duitse schlager muziek, is niet meer geheim. Beide zullen op wens van hun fans en publiek in het voorjaar van 2020 hun eerste schlager cd presenteren.

Vele bekenden in de schlager scene verwachten veel van deze titels, en voorspellen dat beide met deze titels snel de charts in Duitsland zullen veroveren.

….. „We wachten dit dan ook met spanning af “!

Kom in de stemming

Die Power Buam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Power Buam bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Power Buam, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Power Buam in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Power Buam boeken

Wilt u Die Power Buam boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Power Buam wilt inhuren.

Die Power Buam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!