Dj Hans Stroeve boeken?

Dj-Hans-Stroeve-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Hans Stroeve boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Hans Stroeve

DJ Hans Stroeve: geboren plaatjesdraaier, geboren sfeermaker. Een swingende en indringende muzikale avond?? Gewoon een feestje waar de juiste tonen moeten klinken? Allround DJ Hans Stroeve draait er zijn hand niet voor om. Ervaring telt en deze fulltime DJ/Compiler ( muzieksamensteller) weet waar Abraham de muziekmosterd haalde. Jaren zweet is er door de op maat gesneden pakken van de Zwolse DJ gegaan. Maar hij is altijd fris en fruitig. Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen met een fijnzinnig neusje voor trends, maar nooit de klassiekers vergetend.

Boekingen Dj Hans Stroeve

Hij kruiste de draaidegens met grote namen als Gerard Ekdom, Ben Liebrand, Jeroen van Inkel, Ferry Maat, Corné Klijn, Wipneus en Pim, Gare du Nord e.v.a. Door de jaren heen heeft Hans zijn sporen ruimschoots verdiend. Vanaf de jaren 80 tot ver in de negentiger jaren draaide hij wekelijks in het alom geroemde en beruchte Swingcafé de Docter en in Grand Café Public. Daarnaast bespeelde hij als presentator jaren achtereen de grote menigte op het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Resident DJ van De Librije

Vanaf januari 2008 is Stroeve nu al zestien edities lang..de enige gastheer van de nu al legendarische en afgeladen Zaterdagnachtkoortsfeesten in poppodium Hedon (www.zaterdagnachtkoorts.nl) Vanaf eind 2006 is Hans actief als samensteller van het muzikale menu… en resident DJ van De Librije, het drie sterren restaurant van Jonnie & Thérese Boer te Zwolle. Ook voor o.a.Librije's Hotel , Landgoed Lauswolt, 't Schulten Hues e.v.a. verzorgt Hans de muzikale omlijsting..

Elke avond een Groot feest!

En nu we toch met namen gaan gooien: T.V presentatrice Mirjam Bouwman strikte Hans voor haar huwelijksfeest en Wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars en Renate van der Zalm, zocht Hans Stroeve ook uit om zijn bruiloft tot een groots feest te maken. Kortom: Dj Hans Stroeve maakt van elke avond een Groot! Feest.

Kom in de stemming

Dj Hans Stroeve boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Hans Stroeve bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Hans Stroeve , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Hans Stroeve in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Hans Stroeve boeken

Wilt u Dj Hans Stroeve boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Hans Stroeve wilt inhuren.

Dj Hans Stroeve boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!