Soulvation boeken?

Soulvation-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Soulvation boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Soulvation

Erland Galjaard en Ronald Molendijk zijn beide opgegroeid in Rotterdam, kwamen in dezelfde clubs en waren getuige van de opkomst van de dance. Ronald Molendijk startte een platenwinkel/ label, werd resident DJ van Nighttown en de Waakzaamheid en ontwikkelde zich als producer.
Zijn DJ carrière werd een aantal keer bekroond met de verkiezing beste DJ van Nederland, hij heeft op alle grote festivals in binnen en buitenland gedraaid en er staan een aantal top 10 hits, zoals Summer in the City en Reset your Brain op zijn naam.

Optredens in binnen,- buitenland

Erland Galjaard begon al jong met muziek, leerde (klassiek) piano spelen en schreef eigen liedjes en teksten. Muziek (maken) is al zijn hele leven zijn grote passie. 5 jaar geleden begonnen met draaien, inmiddels een mooie lijst aan optredens in binnen,- buitenland waaronder Club Panama, Ahoy, Doka club, Strand Zuid, Koepelkerk, Schouwburg Utrecht, maar ook in, Zuid Afrika, Antwerpen en Duitsland.

Clubsounds met een stevige teck-house bite

Begonnen als een eenmalig DJ duo optreden worden zij steeds vaker benaderd door club en feest organisaties en daar ook altijd weer teruggevraagd. Clubsounds, met een stevige teck-house bite strak gemixt, energiek, breed van smaak, focus op de dance-vloer en altijd die glimlach op het gezicht, dat is de feedback die Soulvation 9 van de 10 keer krijgt na een DJ set.

Boekingen Soulvation

Draaien alleen is niet genoeg, samen muziek maken, dat is de volgende stap.
De jarenlange piano lessen van Erland worden de afgelopen jaren in de studio’ s van beide heren gecombineerd met de producer skills van Ronald.

Music is the foundation,
We are Soulvation.

Kom in de stemming

Soulvation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Soulvation bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Soulvation, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Soulvation in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Soulvation boeken

Wilt u Soulvation boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Soulvation wilt inhuren.

Soulvation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!