Luna boeken?

Dj-Luna-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Luna boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Luna

Sinds een paar jaar is de carrière van Richard de Mildt in een woeste stroomversnelling terecht gekomen. De ongekroonde hardstyle-koning mag zich inmiddels tot de populairste DJ’s van Nederland rekenen. Tijdens de Dutch DJ Awards eindigde Luna op de vierde plaats in de top 100 van beste DJ’s ter wereld, waarmee hij grootheden als Carl Cox, Dave Clarke en Sven Väth ruim achter zich liet. Het is het klinkende bewijs dat Richard zijn talenten ten volle benut en het geeft aan dat hij in een onwaarschijnlijk hoog tempo de top heeft bereikt.

Ontdekt door scouts van Q-dance

Geboren in Sassenheim –waar hij 21 jaar van zijn leven door heeft gebracht - en momenteel woonachtig in de hofstad, wordt de DJ na de milleniumwisseling ontdekt door scouts van Q-dance. De evenementenorganisatie uit Landsmeer geeft het jonge talent Luna de kans zich op feesten als Qlubtempo, Qlimax, HouseQlassics en Mystery Land voor een groot publiek in de kijker te draaien.

Veel aan Q-dance te danken

Toen zijn collega DJ Pavo een keer verhinderd was pakte Richard brutaalweg de telefoon om te vragen of hij misschien kon invallen. De organisatie had al een veelbelovende demo van Sassenheimer liggen en liet Luna tijdens 1991/1992 The Golden Edition de opengevallen vacature invullen. “Ik heb veel aan Q-dance te danken, maar ik wil benadrukken dat ik onafhankelijk ben en overal draai waar ik wordt gevraagd.”

Een rijzende ster

Luna’s ster is na enkele uiterst geslaagde optredens snel rijzende, omdat hij een perfecte platenkeuze, goede techniek – waaronder backspinnen en scratchen - en enthousiasme achter de draaitafels op unieke wijze weet te combineren. De artiestennaam Luna doet vermoeden een afkorting te zijn van het woord Lunatic (“Het is een korte en pakkende naam die gewoon lekker in het gehoor ligt”), gezien zijn energieke en aanstekelijke performance achter de Technics. Het muziekdier Luna koestert halverwege de jaren 90 al een een grote liefde voor hardcore en oldschool, hetgeen verklaart waarom hij later zal uitgroeien tot een icoon op het gebied van hardstyle. Als fervent bezoeker van evenementen en hartstochtelijk liefhebber van harde dance besluit hij in 1994 tot aanschaf van draaitafels over te gaan om het draaien in de vingers te krijgen.

Boekingen Luna

Voorlopige hoogtepunten in zijn muzikale loopbaan zijn het overweldigende optreden op Qlimax, Sensation Black en de set tijdens Shockers, toen Luna het gat tussen techno-kanonnen Speedy J en DJ Rush moest vullen en de grote zaal in de RAI op zijn grondvesten deed schudden. “Ik heb sowieso een hekel aan die typischeHollandse hokjesgeest. Ik schuw er daarom niet voor af en toe een lekkere technoknaller of een hardtrance-plaat op de de slipmat te leggen.”

Spraakmakende producties

Nu Richard een stevige basis heeft voor zijn verdere carrière als DJ, richt hij steeds meer zijn pijlen op de studio. Ieder weekend reist hij naar Den Helder af waar hij met collega’s Trilok en Chiren onder de naam DHHD aan producties werkt voor het label Straight On Recordings, dat hij met de bevriende Pila bestiert. In 2003 heeft Richard al enkele spraakmakende producties afgeleverd, zoals de DHHD releases ‘So Many More’, ‘We Control The Sound’/’Hear Me Now’ en ‘Rush’/’Funky Shit’ en de Shockers Theme in Control. Daarnaast is hij wekelijks te horen op ID&T Radio waar hij op woensdagavond de vetse platen de ether in vuurt, en zet hij af en toe zijn handtekening onder een mixalbum, zoals ‘Qlimax’ en ‘Xqlusive Holland’ met maatje Pila. “Het is mijn ambitie om mijn label verder te laten groeien, me meer te focussen op het buitenland en mijn status als DJ en producer verder uit te bouwen’

Kom in de stemming

Luna boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Luna bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Luna, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Luna in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Luna boeken

Wilt u Luna boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Luna wilt inhuren.

Luna boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!