DJ Madman boeken?

dj madman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

DJ Madman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie DJ Madman

Het succes van dj Madman stampt uit 1997. Het jaar van 'Meisje, zo lelijk als de nacht'. Heel Nederland stond op zijn kop. Bubbling was op zijn retour en deze verlegen jongen uit Arnhem komt nog even als mosterd na de maaltijd met 'een raar liedje en beledigd hiermee het hele vrouwelijke deel van het land', zo luidde het commentaar. Niks was echter minder waar. Nederland sloot het nummer in de armen waardoor het langere tijd in de hitlijsten was te vinden. Met als klap op de vuurpijl een heuse gouden plaat! Het Madman tijdperk was aangebroken.

En toen was het stil, totdat...

Vader Abraham

Ten tijde van 'meisje' is er een album uitgekomen. Van ceedeetje zijn er nog twee singles getrokken, waarvan 'trouw met mij' het ook tot in de top 40 schopte. De latere single 'sex in de bus', geschreven door, jawel, Pierre Kartner (Vader Abraham) werd tevens een bescheiden hit. Deze single was een parodie op het populaire tv programma 'De Bus'.

Twee officiële videoclips

Er zijn in totaal twee officiële videoclips van Madman. De eerste is van 'Meisje, zo lelijk als de nacht'. Opgenomen in, de toen populaire uitgaansgelegenheid 'Luxor' in Arnhem. 'Trouw met mij' is in Amsterdam geschoten. Deels in een school en in de vondelkerk aldaar. De clips deden het goed op 'The Box' en op het muziekstation 'TMF'. Mede door deze airplay hebben de nummers aan populariteit gewonnen en werd de grote knipoog waarmee de tracks zin geschreven visueel zichtbaar.

Boekingen DJ Madman

In 2010 bracht Schaakmat! de track 'Ik ben het' uit in eigen beheer. Deze video was bedoeld als internet promo. De kritiek was niet van de lucht. Madman zou niet meer kunnen spitten, was een veel gehoord argument, voornamelijk door de wat jongere luisteraar. Laten we het houden op: niet begrepen is vaak niet bemind. Dat het nummer voor roering heeft gezorgd moge duidelijk zijn! Niet in het minst om de beat die draait onder het outro. Wellicht is deze op het nieuwe album te horen?

Kom in de stemming

DJ Madman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen DJ Madman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met DJ Madman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u DJ Madman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

DJ Madman boeken

Wilt u DJ Madman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u DJ Madman wilt inhuren.

DJ Madman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!