Dj Max Chaos boeken?

DJ-MaxChaos-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Max Chaos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Max Chaos

Feest-dj MAX CHAOS kent maar 1 stand: VOL GAS… Met een unieke mix van opzwepende klappers en knallers ga je gegarandeerd helemaal los. Zijn energieke sound, opzwepende manier van draaien en -natuurlijk- de party-goodies maken elk feest compleet… Beleef een achtbaan van dikke hits, flash-backs, gekkigheid, confetti en meezingmomenten. Van Top-40 hits tot Nederlandstalig, van Apres-ski en rock, tot Happy-hardcore, van nieuw tot oud, alles met de foute-energie van de pittigste feest-dj van Nederland!

Boekingen Dj Max Chaos

DJ Max Chaos (Arlo van Sluis) knalt er lustig op los en laat je meezingen op alle bekende hits en classics. Samen met zijn opzwepende MC verovert Max Chaos alle zalen en feesttenten van Nederland. Elke set zit vol met energie, interactie en de confetti vliegt natuurlijk volop in het rond! Een set van Max Chaos betekent van voor tot achter knallende meezing-hits en feest! Let op: niet geschikt voor al-te-brave-feestjes, en de rommel ruimen we niet op.

Dj Max Chaos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Max Chaos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Max Chaos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Max Chaos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Max Chaos boeken

Wilt u Dj Max Chaos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Max Chaos wilt inhuren.

Dj Max Chaos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!