Dj Punish boeken?

DJ Punish boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Punish boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Punish

DJ Punish is geboren en getogen in Sneek (Friesland) Op 21-jarige leeftijd begon Punish te geïnteresseerd te raken in het produceren van muziek en begon hij ook aan tracks draaien in vele bekende clubs als Club Noa, The Dance Factory, Alcatraz en Ludiek. Na zijn eerste succesvolle officiële remix van de track: Baltimore (2009) begon de carrière te stijgen als een raket en vele artiesten als: David Guetta, DJ Chuckie, The Partysquad, Alvaro, Diplo, Major Lazor en Real el Canario begonnen zijn producties te draaien. Inmiddels is DJ Punish een van de meest getalenteerde artiesten in de Nederlandse house scene en produceert tracks met / voor: Chuckie, Alvaro, The Partysquad, Diplo en last but not least Lil Wayne.

Boekingen Dj Punish

Met zijn bekende stijl werd hij een van de meest herkenbare producers in de Nederlandse house scene. Andere tracks die geproduceerd zijn door hem zijn o.a : Alvaro & Punish - Poisen (Baltimore Club Edit), The Partysquad - Murderer (Punish Remix)

Kom in de stemming

Dj Punish boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Punish bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Punish, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Punish in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Punish boeken

Wilt u Dj Punish boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Punish wilt inhuren.

Dj Punish boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!