Robert Abigail boeken?

Robert-Abigail-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Robert Abigail boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robert Abigail

Op elk groot festival of evenement, clubs en vele andere gerenommeerde over de hele wereld laat hij de temperatuur stijgen zodra hij op het podium klimt. Met zijn krachtige en unieke sets gevuld met een breed scala aan verschillende stijlen, combineert hij house, pop en urban in een opzwepende feestvibe. Als je denkt dat je een nummer eerder hebt gehoord, denk dan nog eens goed na! Zijn eigen mashups en remixen scheiden hem van de massa! Robert Abigail rockt, en rockt nog steeds, bijna elk land in Europa, Rusland, Azië en Noord-Afrika.

Officiële soundtrack voor de Bacardi Mojito

Op producerend niveau werd de wereld in 2008 voorgesteld aan Robert Abigail. Met enorme internationale hits, meerdere gouden en platina platen verkocht en een officiële soundtrack voor de Bacardi Mojito commercial. Zijn clubreleases worden ondersteund door onder andere Dimitri Vegas, Yves V, Quintino, Two Loud en Wolfpack om er maar een paar te noemen.

Samengewerkt met de grootste artiesten

Robert Abigail heeft samengewerkt met de grootste artiesten in binnen- en buitenland en heeft zijn geluiden uitgebracht op een groot aantal grote platenlabels. De wekelijkse podcast ‘AIRPLAY’ van Robert Abigail blijft niet onopgemerkt. Een wekelijkse show uitgezonden op vele radiostations op de FM en wekelijks online. Zijn podcast is dagelijks populair op iTunes tussen artiesten als Hardwell, Avicii en Tiesto en staat nu 5 jaar op rij in de podcast-hitlijsten!

Boekingen Robert Abigail

Van het begin tot op heden lijkt Robert Abigail de standaard bezorger te zijn voor hoog in kaart gebrachte hits en opbeurende feestvibes. Het jaar 2018 zal het jaar zijn voor Robert Abigail om tonnen nieuwe clubtracks en frisse nieuwe singles uit te brengen, waar hij de afgelopen maanden aan heeft gewerkt. Verwacht dansmuziek van hoge kwaliteit en opmerkelijke maar originele samenwerkingen! Robert Abigail is als altijd klaar voor de wereld en meer dan klaar om op rockende festivals en clubs over de hele wereld te blijven rocken!

Kom in de stemming

Robert Abigail boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robert Abigail bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robert Abigail, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robert Abigail in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robert Abigail boeken

Wilt u Robert Abigail boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robert Abigail wilt inhuren.

Robert Abigail boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!