Funk D Boeken?

Funk-D-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Funk D boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Funk D

Een nieuw gezicht in de scene, Funk D bestaat al jaren achter de schermen. Met een geluid dat iets minder eclectisch is dan Dyna en een beetje dieper dan Vato Gonzalez - vervult hij een unieke niche in de scene met een DJ-set die bijna uitsluitend bestaat uit bootlegs en producties van zijn eigen ‘Miami Records’ label. Funk D is meestal te vinden achter de decks en brengt de sfeer op een compromisloze en rechte manier naar voren.

Boekingen Funk D

Zijn stijl varieert van de typische ‘Dirty House’ platen tot diepere en meer internationale klanken. Zijn platen krijgen absoluut enorme DJ-ondersteuning over de hele wereld (Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Chuckie, Quintino, Jean en nog veel meer) - de 22-jarige productie-genie blijft clubknallers maken op een manier die nauwelijks met woorden te vatten is , de enige woorden die daarbij passen zijn 'Energy', 'Hype' en 'Bassline'.

Belofte voor de toekomst

Met een clip op TMF / MTV, zijn eigen platenlabel en een compleet aanbod van zijn eigen evenementen in Oost-Nederland is Funk een belofte voor de toekomst!

Kom in de stemming

Funk D Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Funk D bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Funk D, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Funk D in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Funk D boeken

Wilt u Funk D boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Funk D wilt inhuren.

Funk D boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!