Dupa Trio Retro Jazz Band boeken

Dupa-Trio-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

Dupa Trio boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dupa Trio

Dupa Trio is een Retro Jazz Band en bestaat uit Anna Zavorina - zang en bas (Rusland) Alexandros Adam - gitaar (Cyprus) Noam Bargil - Trompet (Israël). Het trio is ontstaan in de Amsterdamse jazzscene; de band is een allround jazzband van hoog niveau kwaliteit.

Retro Jazz Band op hoog niveau

Het trio bestaat uit Anna, een geweldige zangeres met meer dan tien jaar ervaring als zangeres
jazzvocalist in de livemuziekindustrie! Anna heeft een warme en mooie stem; zingen en contrabas spelen
maakt haar tegelijkertijd tot een unieke en bijzondere zangeres. Alexandros vergezelt haar verder de gitaar en Noam op de trompet. Samen creëren ze een dynamische en kleurrijke muzikale omgeving waar je weer even naar terug gaat de gouden eeuw van de jazzmuziek.

Verschillende muziekstijlen binnen het jazzgenre

In hun optredens spelen ze veel verschillende muziekstijlen binnen het jazzgenre. Of het nu vrolijke en vrolijke muziek uit de jaren 20 is of mooie ballads en bossa nova nummers, hun muzikale bereik is enorm, en ze leveren elk nummer met hun unieke interpretatie en geluid. Ze begonnen twee jaar geleden samen te spelen en sindsdien treden ze op in tientallen evenementen, van festivals tot bruiloften, jazzclubs en bedrijfsevenementen. Zij zijn de beste band voor uw feest, borrel, receptie, diner, bruiloft, evenement of bruiloft feest!

Boekingen Dupa Trio

Dupa Trio verenigt spontaniteit, ervaring, competentie, intuïtie en schoonheid timbres. Het repertoire bestaat uit muziek van o.a.: Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Cyrille Aimee, Billy Holiday, Frank Sinatra, Nat King Cole, Stan Getz en Chet Baker.

Kom in de stemming

Dupa Trio Retro Jazz Band boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dupa Trio bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dupa Trio, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dupa Trio in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dupa Trio boeken

Wilt u Dupa Trio boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dupa Trio wilt inhuren.

Dupa Trio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!