Threesome Jazz boeken?

threesome jazz boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Threesome Jazz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Threesome Jazz

Dit jazzy ensemble is geen doorsnee jazzband! Onvervalste Rhythm & Blues met uitstapjes naar Soul & Motown; op deze manier maakt 'Threesome Jazz' werk van alle muziek die er écht toe doet. Herkenbare songs die met het hart gespeeld worden! 'Threesome Jazz' speelt in een vaste samenstelling met veel podiumervaring. Deze formatie staat garant voor muziek die vele generaties aanspreekt. Bereid je voor op livemuziek die je niet snel zult vergeten!

Benjamin Kuipers / Leadvocals & Saxofonist
Als oprichter van 'Threesome Jazz' speelt deze rasentertainer sinds 2009 met de formatie. Een dubbelrol als zanger en saxofonist past hem daarbij uitstekend. Zijn rauwe en toch warme stemgeluid sluit naadloos aan bij het repertoire van de band. Naast zijn andere activiteiten in de muziek is dit concept zijn grote liefde. Van huis uit opgegroeid met jazz & soul is hij dus helemaal op zijn plek als frontman van deze formatie.

Boekingen Threesome Jazz

Marco van Os / Contrabas & Backingvocals
Deze veelzijdige musicus studeerde in 1999 af op het conservatorium van Utrecht. Werkte in zijn loopbaan met verschillende grote Nederlandse artiesten als Peter Tiehuis, Jenny Arean en Mathilde Santing. Tegenwoordig vult hij zijn tijd met het maken van eigen werk (2014 Hybris/2019 Quest), lesgeven en het deelnemen aan projecten naar zijn smaak. In deze formatie staat hij graag naast zijn long-time muziekvriend Job!

Job Kaihatu / Gitarist & Backingvocals
Deze doorgewinterde sessiemusicus studeerde af aan het conservatorium van Hilversum en kreeg les van jazzlegendes Wim Overgaauw en Peter Niewerf. Hij speeltde letterlijk van hier tot Tokyo met prominente artiesten als André Hazes, Lee Towers, the Wallstreet Crash en Glennis Grace. En de lijst is langer; veel tv, veel studio, veel theater en veel artiesten... en nu dus terug bij zijn oude liefde; Jazz!

Kom in de stemming

Threesome Jazz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Threesome Jazz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Threesome Jazz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Threesome Jazz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Threesome Jazz boeken

Wilt u Threesome Jazz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Threesome Jazz wilt inhuren.

Threesome Jazz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!