PRFCT5 boeken?

prfct5 boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

PRFCT5 boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie PRFCT5

PRFCT5 is de band voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van (trouw)recepties, jubilea, promotiefeesten, reünies, personeelsfeesten, horeca festiviteiten tot gala's.

Boekingen PRFCT5

PRFCT5 verzorgt graag de muzikale omlijsting van uw diner, receptie of bijeenkomst. De band staat garant voor een uitstekende sfeer en zorgt met een warm, persoonlijk programma voor een onvergetelijke avond. Bovendien schikt dit ensemble zich soepel naar de regels die in deze tijd zijn opgesteld om een veilige en gezonde samenkomst van mensen te garanderen.

Repertoire van PRFCT5

PRFCT5 is een band die zich toelegt op lichtvoetige jazz, romantische ballads, zwoele bossa's en swingende popsongs. Op hun speellijst staan nummers van artiesten als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Astrud Gilberto. Maar ook van The Beatles en bijvoorbeeld Amy Winehouse. Bekijk en beluister ook de korte filmpjes hieronder voor een eerste indruk.

Achtergrondmuziek op conversatieniveau

PRFCT5 is een 'servicegerichte' band. U bepaalt in samenspraak met hen hoe u de band graag inzet. Uiteraard legt de band momenteel het accent op achtergrondmuziek, vanwege de specifiek voor zalen geldende coronaregels met betrekking tot het dansen.

Aantrekkelijke prijs

PRFCT5 hanteert een aantrekkelijk instaptarief. Afhankelijk van de locatie en het aantal gasten, maken wij een voorstel op maat voor de benodigde techniek, voor zover deze niet al aanwezig is op de locatie zelf.

Bezetting van PRFCT5

 • Zangeres: Jessica Koomen
 • Gitarist: Mateusz Pulawski
 • Pianist: Paul van den Belt
 • Bassist: Peter Kummer
 • Drummer: Michael van Praag

PRFCT5 is ook uitstekend in staat een gastoptreden live te begeleiden, onlangs heeft Erica Yong een spetterend optreden met hen mogen verzorgen.

Specificaties

 • PRFCT5 speelt avondvullend (aantal en lengte van sets in overleg)
 • Inclusief: techniek afgestemd op uw wensen (afhankelijk van locatie, tijden, aantal gasten en overige wensen)

"Als groot muziekliefhebber en drummer van deze band, beveel ik u graag PRFCT5 aan. Met mijn muzikale vrienden treed ik graag op bij uw feest, jubileum, receptie of diner." - Michael van Praag

Kom in de stemming

PRFCT5 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen PRFCT5 bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met PRFCT5, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u PRFCT5 in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

PRFCT5 boeken

Wilt u PRFCT5 boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u PRFCT5 wilt inhuren.

PRFCT5 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!