Era boeken?

Era-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Era boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Era

Era is geen onbekende in de Nederlandse rapscene. Zo staat hij al jaren bekend als rapper van Amsterdam-Oost. Met verschillende 101 Barzsessies, Zonamo Spitsessies en freestyles kreeg hij over de jaren heen veel bekendheid en werd hij als groot talent beschouwd in de Nederlandse rapscene.

Debuut mixtape, genaamd ‘Njaah’

Op 1 september 2014 brengt Era zijn debuut mixtape, genaamd ‘Njaah’, uit. Hier word hij onder andere bijgestaan door de artiesten Sheu de Reu, Juicc Rasskulz en Mellamel. Daarnaast stonden er producties op van Esko, Krankjoram, Nine9Beats en Deibytunes. Era dropte 2 weken later de videoclip van de track ‘Tenene’ wat uiteindelijk voor zijn doorbraak zorgde.
In 2016 maakte Era deel uit van Veldentaal, dit is een Amsterdams collectief met onder andere Bokoesam, Idaly en Yung Nnelg. Op het gelijknamige album stonden ook artiesten zoals Ronnie Flex , Jandro en Lil Kleine. Met het succes van Veldentaal, treedt Era dat jaar op tijdens Appelsap en op het tienjarige bestaan van Puna in de Melkweg samen met Juicc. Era heeft ook een bijdrage geleverd op het succesvolle album van Rotterdam Airlines, genaamd Gate16.

Boekingen Era

De samenwerkingen houden daarna niet op, zo werkt hij later ook samen met grote artiesten zoals Sevn Alias, Keizer, Jandro (SFB) en Jairzinho. Na een kleine pauze is Era weer druk bezig met muziek. Zo brengt hij in 2018 drie tracks uit! De eerste single dropt hij 12 maart en komt zelfs binnen op #13 in de Viral 50 Nederland op Spotify. Daarna volgen de singles ‘Trappers’ en ‘Survive’. Era is momenteel niet te stoppen! Zo zit hij voor zijn aankomende EP in de studio met verschillende artiesten.

Dit klinkt veelbelovend, dus houd hem in de gaten!

Kom in de stemming

Era boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Era bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Era, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Era in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Era boeken

Wilt u Era boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Era wilt inhuren.

Era boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!