Eric Dikeb boeken?

eric dikeb boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Eric Dikeb boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eric Dikeb

De eerste echte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied "Volg De Leraar" opnam. Dit werd een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval '98 was het overal te horen.

Erics carrière raakte vanaf april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Echte naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap 'Big Diet' van SBS6. Zijn feestnummer "De Pizzahut", over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit.

Boekingen Eric Dikeb

In 2002 ontving Eric Dikeb in België een gouden plaat voor de nr. 1 hit "De Pizzadans", uitgevoerd door de formatie Dynamite.

In 2003 kwam het feestnummer "Fast Food Song" van The Fastfood Rockers op nummer 2 (!!) in The UK top 50 met aansluitend de succesuitvoering "Burgerdance", uitgevoerd door DJ Ötzi, met een bescheiden rol voor Eric zelf, op nummer 3 (!!) in Oostenrijk en op nummer 1 (!!) in Duitsland.

Anno 2007 verschijnt er een geweldige nieuwe single met als titel: "Ik schreeuw het van de daken". Eric zorgt bij live optredens altijd voor een knalfeest!

Kom in de stemming

Eric Dikeb boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eric Dikeb bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eric Dikeb, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eric Dikeb in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eric Dikeb boeken

Wilt u Eric Dikeb boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eric Dikeb wilt inhuren.

Eric Dikeb boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!