Eva Cleven boeken?

eva cleven boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Eva Cleven boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eva Cleven

Eva Cleven (Beer Sheva, 25 oktober 1986) is dj en presentatrice. Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar studie Nieuws & Media. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Eva is DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert zij maandag t/m zondag ‘Jouw Stad’ en op zondag het item ‘WorX’, waarin ze alles bespreekt wat met werk en school te maken heeft. Bij de VPRO werkt ze voor 2doc, waarvoor ze documentairemakers interviewt o.a. tijdens IDFA. Elke zomer vind je Eva op verschillende muziekfestivals (Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Best Kept Secret, Lowlands, Woo Hah!) waar ze verslag doet voor NPO3.

Boekingen Eva Cleven

Sinds 2016 presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’ dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’.

In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finale plek heeft behaald. Later nam ze deel aan het programma ‘Kroongetuige’. Ook is ze op YouTube te zien als presentatrice in ‘De Wereld van AI’.

Kom in de stemming

Eva Cleven boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eva Cleven bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eva Cleven, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eva Cleven in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eva Cleven boeken

Wilt u Eva Cleven boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eva Cleven wilt inhuren.

Eva Cleven boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!