Renate Gerschtanowitz boeken?

renate gerschtanowtiz boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Renate Gerschtanowitz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Renate Gerschtanowitz

Renate begon na haar modellen carrière als VJ bij TMF en is inmiddels al jaren een vast gezicht op de Nederlandse televisie. In 2006 stapte Verbaan met TMF over naar RTL, waar zij programma's als Beauty & The Nerd, RTL Travel's Hotlist, Revenge of the Nerds en Lost in Tokyo presenteerde. Daarnaast was zij te zien in het reisprogramma RTL Travel: Adrenaline.

Boekingen Renate Gerschtanowitz

Tevens werd Verbaan presentatrice van programma's als Project Catwalk en Daten in het donker. Bij Net5 presenteerde zij de programma's Secret Story en Beat the top designer.

Sinds 2012 is Renate op SBS6 te zien, o.a. als showbizzdeskundige bij Show Vandaag en Show Laat.

Renate Gerschtanowitz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Renate Gerschtanowitz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Renate Gerschtanowitz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Renate Gerschtanowitz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Renate Gerschtanowitz boeken

Wilt u Renate Gerschtanowitz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Renate Gerschtanowitz wilt inhuren.

Renate Gerschtanowitz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!