Femke Meines boeken?

Femke-Meines-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

Femke Meines boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Femke Meines

Femke Meines is de winnares van het junior songfestival 2012. Als winnares van de nationale editie (ze versloeg zelfs de Boyband Mainstreet) mocht zij eind 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met haar winnende liedje Tik Tak Tik eindigde ze uiteindelijk als zevende bij de internationale contest.

‘Tik Tak Tik’

Met ‘Tik Tak Tik’, stond Femke vanaf oktober 2012 lange tijd hoog in de Kids Top 20 waarvan wekenlang op de eerste plek. Vijf weken lang stond ze daarnaast zelfs genoteerd in de ‘volwassen’ single top 100. De bijbehorende videoclip is inmiddels al bijna 3.5 miljoen keer bekeken! De opvolger ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ (geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis), stond vanaf begin maart maar liefst 37 (!) weken lang hoog in de Kids Top 20 maar moest plaats maken voor Femke’s kerstsingle ‘Kerst Met Jou’. Deze uptempo kerst track is veel te horen geweest in alle kids programma’s op radio en t.v en de videoclip bij RTL Telekids veelvuldig uitgezonden. Femke was in het jaar 2013 de langst genoteerde artiest in Zapp’s populaire hitlijst Kids Top 20. Femke is met al haar opvolgende singles te zien geweest in de Kids Top 20 en haalde keer op keer hoge noteringen.

Ware YouTube hit

Femke Meines is inmiddels ook een ware YouTube hit, met meer dan 10 miljoen views op haar eigen officiële en niet officiële YouTube Channel gooit ze hoge ogen. Werkt samen met topproducers en heeft een reeks eigen songs uitgebracht waarvan alleen al de videoclip van Femke’s ‘Geen Zin’ de 2 miljoen views bijna raakt. Ook was de samenwerking met Disney Channel bijzonder en zoals ze zelf zegt: super! Ze maakte de Nederlandse versie van Supercreativa van Disney Channel’s populaire serie Violetta met als titel ‘Unica’. Met een fraaie videoclip waar de originele cast ook in meespeelt. Deze videoclip is al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Boekingen Femke Meines

Verder heeft Femke niet stil gezeten: ze deed mee aan SBS Sterren Springen, bracht een kledinglijn uit en doet vele optredens in het land. Naast zingen vind ze presenteren heel leuk om te doen en heeft voor meerdere zenders al reportages gemaakt. Femke is inmiddels 15 jaar, komt uit het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en is de oudste van vier zusjes. Haar lievelingskleur is rood en Femke’s idolen zijn Selena Gomez, Taylor Swift, Ariana Grande en Meghan Trainor. Dat vindt Femke keigoede zangeressen en ook hun videoclips vindt ze heel cool…

Kom in de stemming

Femke Meines boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Femke Meines bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Femke Meines, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Femke Meines in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Femke Meines boeken

Wilt u Femke Meines boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Femke Meines wilt inhuren.

Femke Meines boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!