Laura van Kaam boeken?

laura van kaam boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Laura van Kaam boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Laura van Kaam

Laura van Kaam; singer-songwriter. Laura ademt muziek. Met haar ouders en twee oudere zussen is zij opgegroeid in een klein dorpje in de Achterhoek, een plek die voor haar nog steeds als thuiskomen voelt. Op jonge leeftijd leerde zij, grotendeels op muzikaal gehoor, zichzelf gitaar spelen. Haar ouders wisten ook al heel vroeg, "wanneer Laura niet zingt, is ze ziek".

Al snel won ze meerdere regionale prijzen en in 2012 won ze haar eerste grote prijs tijdens het Groot open Podium van Zuid Oost Nederland. En het echte grote werk moest toen nog komen! In 2013 wint de dan 14-jarige Laura het populaire tv-programma The Voice Kids. Ruim 20.000 andere kandidaten wist zij achter haar te laten. Haar coach, Marco Borsato, is na al die jaren nog nauw betrokken. Er ontstond een waardevolle vriendschap, op muzikaal en persoonlijk gebied.

Laura tekende een platencontract en onderging een rollercoaster aan bijzondere momenten. Zo speelde ze meerdere keren voor het Koningshuis, op grote festivals, in bijna elk groot theater van Nederland. Zelfs internationaal straalde ze op het podium van o.a. Disneyland Parijs en maakte zij opnames in de bekende Abbey Road Studio's in Londen. Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Laura is open en eerlijk, een jonge vrouw met nu al een turbulent verleden, die er niet voor terugdeinst om dit met haar publiek te delen. Ze zegt: "Muziek is emotie. Ik wil het voelen en overbrengen".

Boekingen Laura van Kaam

Laura heeft periodes met ernstige depressies achter de rug, waarvoor ze een heftig behandeltraject (ECT) heeft ondergaan. Zij heeft ervoor gekozen open te zijn omdat ze zichzelf wil blijven op het internet en in het echte leven. "Mijn muziek komt immers uit mijn hart, ik wil geen acteur zijn van mijn eigen leven". Een optreden van Laura geeft energie. Het voelt alsof je met haar rond een kampvuur zit, of in een huiskamer. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Veel oude liedjes steekt zij in een eigen nieuw jasje. Haar voorliefde voor de muziekstijl country is dan ook zeker terug te horen in haar eigen muziek, maar ook in haar bewerkingen van liedjes als van Dolly Parton, Johnny Cash en vele andere.

Een optreden van Laura is altijd oprecht en puur. En met groot gevoel voor humor. Laura maakte al meerdere theatershows, zong bijvoorbeeld ook op bruiloften, gala's, festivals en op televisie. Al eerder heeft Laura wat eigen muziek laten horen aan Nederland. Een voorbeeld hiervan is het liedje 'Just for a while', die zij bij Humberto Tan aan tafel zong bij RTL Late Night. Een van haar grootste hoogtepunten beleefde zij in 2019. Tijdens de uitverkochte concertreeks van Marco Borsato in De Kuip zong zij een duet met Marco. Momenteel werkt ze hard aan het uitbrengen van haar eigen muziek. Een spannend en mooi traject. "Ik leef mijn droom".

Kom in de stemming

Laura van Kaam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Laura van Kaam bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Laura van Kaam, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Laura van Kaam in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Laura van Kaam boeken

Wilt u Laura van Kaam boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Laura van Kaam wilt inhuren.

Laura van Kaam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!