Fleur Raateland boeken?

Fleur-Raateland-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 40 minuten

icon-music

Geluid

In overleg

Fleur Raateland boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Fleur Raateland

Hebben jullie nog een verzoekje?’ Klinkt het dan. De 19-jarige Fleur Raateland uit Anna Paulowna weet als geen ander hoe zij een feestje moet bouwen. Al vanaf haar 14e is ze te vinden op feesten en partijen, in restaurants en cafés maar ook bij het bekende concept CRAZY PIANOS. De passie voor het musiceren is er dan ook vanaf kleins af aan al geweest. Met haar keyboard onder haar arm, stapt ze op haar optredens af, met maar 1 doel: Mensen entertainen, hen heel even de tijd doen laten vergeten en genieten van alle mooie muziek die er maar is. Op het podium veranderd Fleur Raateland dan ook in een waar muzikaal spektakel waar geen mens stil kan blijven staan en mee móét zingen.

Optredens op grote evenementen

Al vanaf een hele jonge leeftijd staat muziek bij de zangeres Fleur Raateland centraal, na in 2017 haar HAVO te hebben afgerond was het logisch dat zij ging studeren aan het Conservatorium. Momenteel zit zij dan ook in het 3e jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waar ze op vele grote evenementen heeft mogen optreden zoals onder andere Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en zelfs bij de radio op NPO5.

Boekingen Fleur Raateland

Naast dat Fleur Raateland een repertoire heeft waar je u tegen zegt, heeft ze ook haar eigen liedjes, in 2018 is haar debuutalbum genaamd ‘TIDES’ uitgekomen. TIDES bevat 9 eigen liedjes die de diverse van haar vocale capaciteiten weergeven. De liedjes van TIDES verschillen dan ook van ‘heartfelt songs’, tot ‘uplifting tropical-influenced tracks’. Dit album gaat dus ‘van eb naar vloed’, zoals je een optreden van FLEUR kunt verwachten.

Fleur Raateland is nergens bang voor en zingt dwars door je heen, niks is te gek voor deze dame en ze is klaar om de wereld te veroveren. LET’S GO GET IT!

Kom in de stemming

Fleur Raateland boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Fleur Raateland bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Fleur Raateland, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Fleur Raateland in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Fleur Raateland boeken

Wilt u Fleur Raateland boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Fleur Raateland wilt inhuren.

Fleur Raateland boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!