FOURCE boeken?

fource boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

FOURCE boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie FOURCE

een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun aanstekelijke hit 'Love Me' behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

In februari 2018 won FOURCE de felbegeerde Zapp Award in de categorie 'Beste Artiest' en in 2019 werden ze wederom genomineerd voor dezelfde prijs. Daarnaast was het viertal in 2018 ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie 'Beste Instagrammer'. In 2019 maakten ze opnieuw kans op de prijs, maar dan in de categorie 'Beste Muziek YouTuber'.

In het voorjaar van 2018 kwam de tweede single en videoclip van FOURCE uit, getiteld 'Ik Heb de Wereld'. Dat nummer werd speciaal gemaakt voor de live-action/animatiefilm 'Pieter Konijn'. Vervolgens kwamen de jongens met de ballad 'Voorbij' en twee Engelstalige covers: 'Youth' en 'Rise'. In het najaar lanceerden ze maar liefst drie nieuwe eigen nummers: 'Niemand', 'Kogelvrij' en 'Afterparty'. Daarnaast brachten ze een kerstnummer uit en de dancetrack 'Forever', in samenwerking met DJ Pieter Gabriel.

Boekingen FOURCE

In september 2018 stonden de jongens op het hoofdpodium van het Tina Festival en waren ze genomineerd voor twee Tina Awards. Tegelijk werd er een complete merchandiselijn gelanceerd van FOURCE, met verkoop via een eigen webshop en bij optredens in het land. De truien, T-shirts, mokken, polsbandjes, posters en vele andere FOURCE artikelen bleken een schot in de roos: de vraag was en is enorm.

In december 2018 gaven de jongens hun eerste eigen concert, in de Tilburgse poptempel 013. Binnen 5 minuten was de kleine zaal (700p) uitverkocht. Er werd direct opgeschaald nar de grote zaal (2700p) en die was uiteindelijk vier weken voor het concert ook helemaal uitverkocht.

Nieuwe theatertour in 2021 gepland

In januari 2019 is een nieuwe single van FOURCE verschenen, getiteld 'Lopen op de Maan'. Dit nummer is de officiële song voor de populaire bioscoopfilm 'Hoe Tem Je Een Draak 3' en heeft uiteindelijk 6 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20. Ook bij de daaropvolgende single 'Feller dan het Licht' was er weer sprake van een officiële song, namelijk voor de Nationale Boomfeestdag en KinderKlimaattop 2019.

In september 2019 gaven de jongens twee uitverkochte concerten in The BOX in Amsterdam, voor in totaal 5500 fans. Van ieder verkocht kaartje ging 1 euro naar het Rode Kruis. In april 2020 stonden er weer twee nieuwe FOURCE concerten gepland, dit keer in Assen en Den Bosch. Vanwege de start van de coronapandemie zijn die verplaatst naar september en door de aanhoudende coronacrisis zijn ze uiteindelijk helaas geannuleerd.

In 2021 staat er een theatertour gepland. De details daarvan worden momenteel uitgewerkt.

Kom in de stemming

FOURCE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen FOURCE bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met FOURCE, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u FOURCE in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

FOURCE boeken

Wilt u FOURCE boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u FOURCE wilt inhuren.

FOURCE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!