Free Fall boeken?

icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 of 3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Free Fall boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Free Fall

De swingende band FreeFall viert hun 25 jarig jubileum!

De band werd in de zomer van 1994 opgericht door de broers bassist John Hogendoorn, drummer Jim Hogendoorn en zangeres Nancy Akerina. Onder de naam Bad Habits, genoemd naar een cover van Jenny Burton uit hun toenmalige repertoire.

Nà een jaar besloot de band door te gaan onder de naam “FreeFall” en de laatste jaren zijn aan de “harde kern” toegevoegd: toetsenist Martijn Verheul, gitarist Peter Molenaars, zangeres Debora Kojongian en zanger Alphons Apon.

Uitgebreid repertoire

Door jarenlange ervaring en vooral enthousiasme is FreeFall in staat om van ieder feest een swingend feest te maken. De band heeft een zeer uitgebreid repertoire. Deze bestaat uit swingende dance classics, soul, funk en hedendaagse covers van o.a. Justin Timberlake, Bruno Mars, Alicia Keys, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Whitney Houston, Chic & Nile Rodgers. Één groot feest der herkenning!

Vaste prik

FreeFall heeft inmiddels een uitstekende staat van dienst waardoor ze ook vaak terug gevraagd worden op plaatsen waar zij al eens gespeeld hebben. Zo spelen ze elk jaar tijdens de Zutphense Zomerfeesten op de Grote Markt, Live at the Brons, Velleper donderdag bij Café t Pintje te Velp en óók Café Chillerz Ede vraagt FreeFall regelmatig terug.

Boekingen Free Fall

FreeFall is niet alleen geschikt voor kleine cafés, maar bij uitstek dé band voor grote evenementen, bedrijfsfeesten, maar ook speciale verjaardagen en een bruiloft weten zij om te toveren tot een onvergetelijke dag!

Ook voor een kleine locatie of een klein intiem feestje is “FreeFall Acccoustic”, in kleine bezetting, uitermate geschikt!

Kom in de stemming

Free Fall boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Free Fall bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Free Fall, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Free Fall in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Free Fall boeken

Wilt u Free Fall boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Free Fall wilt inhuren.

Free Fall boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!