Peer Troubadour boeken?

peer troubadour boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Peer Troubadour boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Peer Troubadour

Troubadour Peer van der Burgh is al meer dan 25 jaar professioneel muzikant/troubadour. Zijn hoofddoel is er elke keer weer een gezellige happening van te maken! hij gebruikt geen installatie, zodat hij zich altijd onder de mensen kan begeven en hen bij het optreden kan betrekken. Er kunnen verzoeken worden geplaatst, er kan meegezongen worden en gedanst.

Boekingen Peer Troubadour

Door de veelzijdigheid van zijn repertoir, dat hij in al die jaren heb opgebouwd, is er voor elk wat wils: van Ierse ballades tot Franse chansons, van Hollandse meezingers tot swing of rock & roll.

Lang geleden, tijdens zijn studie, heeft hij zich toegelegd op vreemde talen, met name Frans, Spaans en Grieks. Veel van zijn repertoire komt dan ook uit die landen. Naast zijn solowerk maakt hij deel uit van Kees Ouwejan & Makkers, een groep die al sinds 1976 bestaat, en die nog steeds floreert! Ook speelt hij gitaar in de zeemansmuziekgroep Windkracht 8.

Kom in de stemming

Peer Troubadour boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Peer Troubadour bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Peer Troubadour, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Peer Troubadour in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Peer Troubadour boeken

Wilt u Peer Troubadour boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Peer Troubadour wilt inhuren.

Peer Troubadour boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!