Funky Lolly Show boeken?

funky lolly show boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Funky Lolly Show boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Funky Lolly Show

Lolly's worden vers gemaakt. Alles is mogelijk! Van namen tot figuren en allerlei kleuren. De Lolly Show is een garantie voor succes! Boek ze nu bij Twilight Entertainment.

Chupa Chupa!!! Een ter plaatse gemaakte lolly die u op het lijf geschreven is.

Een goedgebekte patissier verwent uw gasten maar al te graag met een ter plaatse gemaakte lolly die u op het lijf geschreven is. U roept en de patissier maakt! Flitsende kleuren, namen... u kunt het zo gek niet bedenken of er wordt een lolly van gemaakt.

Boekingen Funky Lolly Show

De bijbehorende strakke stand is opgebouwd uit een aluminium truss waarin banners zijn gespannen en wordt uitgelicht in de zoetste kleuren. Zo is de Funky Lolly Show op iedere locatie een heuse aandachtstrekker!

De show is ook te boeken met 2 rollerbabes die de lolly's op entertainende manier tussen het publiek zullen uitdelen.

Funky Lolly Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Funky Lolly Show bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Funky Lolly Show, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Funky Lolly Show in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Funky Lolly Show boeken

Wilt u Funky Lolly Show boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Funky Lolly Show wilt inhuren.

Funky Lolly Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!