Funky Piano’s on Tour boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten (binnen 4 uur)

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 150 personen

Funky Pianos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Funky Piano's on Tour

Funky Piano’s on Tour is de nieuwste piano en live entertainment sensatie van Nederland. Het concept is gebaseerd op het Amerikaanse ‘’Dueling Piano’s’’ concept. Een concept wat al jaren een grote hit is over de hele wereld. Dit concept staat o.a. bekend om het feit dat publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag voor u spelen. Hierdoor ontstaat er een super gezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

Boekingen Funky Piano's on Tour

Wij van Funky Piano’s hebben onze live artiesten met jarenlange podium ervaring samengebracht met de ervaren pianisten/vocalisten. Deze professionals zijn gevestigd in pianobarren over heel de wereld. Samen met één van onze allround dj’s zorgen zij voor een unieke 5 uur durende energieke muzikale show. Vol met meezingers en de bekende 80’s & 90’s & 00’s hits.

Bijna alles kan en mag tijdens deze gezellige feestavonden van Funky Piano’s

Kom in de stemming

Funky Piano’s on Tour boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Funky Pianos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Funky Pianos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Funky Pianos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Funky Pianos boeken

Wilt u Funky Pianos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Funky Pianos wilt inhuren.

Funky Pianos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!