Galaxy Led robots boeken?

Galaxy-Led-Robots-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Galaxy Led Robots boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Galaxy Led Robots

Galaxy Led Robots zijn menselijke robots met een wereld act die voorbijgangers versteld hebben doen staan, met de vraag: "Zijn ze nou echt of niet?!". Kortom een act die u beslist gezien moet hebben. Bij Galaxy Led Robots kunnen er verschillende Led Robots worden geboekt voor uw event. Hieronder worden de verschillende Led Robots aan u voorgesteld. De robots kunnen worden ingezet voor het verwelkomen van uw gasten bij de entree, het amuseren van uw gasten tijdens het event en/of als show entertainment!

Mr. Galaxy and the Creator

Mr. Galaxy and the Creator is de spectaculaire podiumact die het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond zal bezorgen. Zowel voor jong als oud is dit een geweldige show met een duidelijke boodschap door The Creator.
- Duidelijke boodschap
- Unieke dansmoves
- Confettishooter
- Interactie met het publiek
- Show entertainment van ca. 10 minuten

The Mighty Duo

The Mighty Duo is de combinatie van de blauwe, rode en/of witte Led Robot. Met een hoogte van 2,10 meter is het duo een echte eyecatcher voor uw event. De pakken zijn uitgerust met twee confettishooters, twee LCD schermen (voor promo van het event), zeven RGB Led kleuren en ingebouwde lasers. Op de LCD schermen kan er voor uw event extra promotie worden gedaan door uw logo en/of een video op de schermen af te spelen. De robots kunnen zowel gezamelijk als solo geboekt worden. De lengte van deze act is mogelijk in:
- Een ronde van 30 minuten
- Een ronde van 45 minuten
- Twee rondes van 30 minuten binnen 3 uur

Blue Stilt Walkers

Anders dan The Mighty Duo lopen The Blue Stilt Walkers op lage stelten, waardoor ze ene lenge hebben van 2,30 meter. Ook deze robots zijn uitgerust met twee confetti shooters, twee LCD schermen (voor promo van het event), zeven RGB Led kleuren en ingebouwde lasers. De Robots kunnen zowel gezamelijk als solo geboekt worden. De lengte van deze act zijn mogelijk in:
- Een ronde van 60 minuten
- Twee rondes van 30 minuten

Boekingen Galaxy Led Robots

De acts zijn geschikt voor discotheken, evenementen, trouwerijen, bedrijfsfeesten en ontvangst animatie aan de deur. Ook hebben wij een muzikale podium act. Een act die niet te bscrhijven valt maar live gezien moet worden van Mr Galaxy and the Creator. Kortom een act voor top entertainment!

Kom in de stemming

Galaxy Led robots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Galaxy Led Robots bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Galaxy Led Robots, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Galaxy Led Robots in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Galaxy Led Robots boeken

Wilt u Galaxy Led Robots boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Galaxy Led Robots wilt inhuren.

Galaxy Led Robots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!