Mariska van Kolck boeken?

mariska van kolck boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Mariska van Kolck boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mariska van Kolck

Mariska van Kolck vertelt het verhaal van Karen Carpenter en zingt, begeleid door haar broer Gerbrand, een keuze uit het fantastische Carpenters Songbook.

2008 is een bijzonder jaar voor Mariska van Kolck geweest. Niet alleen won ze een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in Ciske de musical, ook vierde ze haar 25-jarig jubileum. Dit was een mooi moment voor een nieuwe stap in haar carrière. Haar eerste solovoorstelling ‘Top of the World’ was een droom die is uitgekomen! Vooral omdat Karen Carpenter, haar muziek en haar verhaal een rode draad vormen in het leven van Mariska.

Omdat het programma zo goed is ontvangen, besteed ze in haar optredens in het land uitgebreid aandacht aan De Carpenters; zij zijn een ware hitmachine! In het programma van Mariska komen zeker de volgende nummers voorbij: Close to You, Only Yesterday, We’ve only just Begun, The Rainbow Connection, Ticket to Ride, I’ll never fall in Love again, Only Yesterday, Sweet Sweet Smile, Jambalaya en uiteraard Top of the World!

Boekingen Mariska van Kolck

Mariska van Kolck kan solo, begeleid door haar broer Gerbrand (toetsenist/zanger) of haar gehele band een chique aanvulling zijn tijdens uw galadiner of feestelijke avond.

Mariska van Kolck heeft haar opleiding gevolgd aan de Nel Roos Academie en is bekend als musical actrice en tv presentatrice. Ze speelde o.m. in Ciske, De Jantjes, Oliver!, 42nd Street, Chicago en had een soloprogramma Top of the World met Carpentersongs. Voor TV werkte Mariska mee aan o.a. Popformule, Wie Ben Ik en Bestemming Nederland. Momenteel brengt zij een hommage aan haar zingende favorieten van het witte doek in haar theaterconcert Moviestars. Mariska heeft inmiddels twee John Kraaijkamp Musical Awards voor de Beste Vrouwelijk Hoofdrol! Zij is het gezicht van anti-agingcreme Nannic. Mariska is vanaf aanvang ambassadrice van Villa Pardoes.

Kom in de stemming

Mariska van Kolck boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mariska van Kolck bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mariska van Kolck, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mariska van Kolck in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mariska van Kolck boeken

Wilt u Mariska van Kolck boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mariska van Kolck wilt inhuren.

Mariska van Kolck boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!