Giada Valenti boeken?

Giada-Valenti-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Giada Valenti boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Giada Valenti

Met haar eerste single Libera heeft de Italiaanse Giada Valenti onder het pseudoniem Cristina de deur naar het grote publiek al ooit opengezet. Op haar album laat ze als geen ander horen hoe enorm veelzijdig ze is. Popmuziek in de beste traditie heet dat, maar dan wel met een onmiskenbare internationale uitstraling. In 1997 komt Giada uit voor Nederland in San Remo Del Mondo, de wereldwijd vanuit Brussel uitgezonden editie van het befaamde festival van San Remo. Ze behaalt prompt de eerste prijs met het door haar zelf geschreven Solo Con Te Hiermee wekt ze de interesse van platenmaatschappij BMG, die niet Italië maar Nederland als eerste op grote schaal kennis laat maken met de meeslepende hit-single Libera. De plaat domineerde wekenlang de vaderlandse hitlijsten en vestigde haar naam in Nederland voorgoed. Enkele maanden later verschijnt het album. Een waar meesterwerk dat qua opname en uitvoering moeiteloos kan wedijveren met menige internationale productie.

Boekingen Giada Valenti

Evenals haar album, kenmerkt de show van Giada Valenti zich als veelzijdig, internationaal, professioneel en aanstekelijk, waarbij ook het Engelstalige repertoire niet wordt geschuwd. Giada zingt niet over gebroken harten of andere tragedies; ‘Dat wil ik persé niet’ zegt ze zelf, ‘tijdens mijn shows doe ik liedjes die mijn eigen leven weerspiegelen en dat staat in het teken van liefde en vrijheid’ Op dit moment wordt druk gewerkt aan nieuw materiaal voor haar op handen zijnde tweede album. Een logische volgende stap in de richting van een internationale doorbraak voor deze, ondanks haar mediterrane afkomst, ‘doorgewinterde’ vakvrouw

Kom in de stemming

Giada Valenti boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Giada Valenti bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Giada Valenti, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Giada Valenti in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Giada Valenti boeken

Wilt u Giada Valenti boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Giada Valenti wilt inhuren.

Giada Valenti boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!