Gibson Brothers boeken?

gibson brothers boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gibson Brothers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gibson Brothers

De Gibson Brothers, geboren op het Antilliaanse eiland Martinique en sinds vele jaren woonachtig in Parijs, begonnen hun carrière in 1976. Hun eerste single 'Come to America' uit 1976 werd een Europees succes. Met een nr. 1 notering in Frankrijk en Italië. In 1977 schreven ze 'Non Stop Dance' met een verkoop van 1 miljoen exemplaren en goed voor een nr. 1 notering in België, Nederland en Noord-Europa.

Hun wereldhit 'Cuba', uit 1980, leverde 14 gouden platen op. Daarnaast was het een nr. 1 hit in 16 landen, een nr. 9 notering in de Amerikaanse Bill Board en goed voor een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren. De Gibson Brothers waren hiermee ook de eerste Franse groep die de eerste plaatsen in zowel de Amerikaanse als in de Engelse lijsten bereikten. Na dit mega succes volgden onder andere in 1981 de single 'Ooh What A Life' (nr. 1 in Engeland) en 'Marianne' (top-10 in Spanje, Duitsland en Engeland). In 1983 bereikte de groep haar allergrootste succes met 'Que Sera Mi Vida' met een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

In 1984 ontvingen de Gibson Brothers wederom een gouden plaat in Frankrijk. Ditmaal door meer dan 500.000 verkochte exemplaren van 'My Heart's Beating Wild' en 'Tic Tac'. Sinds 1985 waagden de broers zich ook langzamerhand zelf op het gebied van platenproducties, hetgeen resulteerde. 'T'as le look Coco' was daarvan het eerste product. Dankzij het album "Emily" werden zij in Engeland in 1987 verkozen tot 'groep van het jaar'. In 1990 scoorde de Gibson Brothers een grote hit, 'Let's All Dance', in samenwerking met David Christie in België. Ook werd de single 'Fire' een grote hit in België omstreeks 1996. En in 1997, tien jaar na het album "Emily", verschijnt het nieuwe album "Move On Up".

Boekingen Gibson Brothers

Op de cd uit 1998 met soundtracks van de succesvolle Nederlandse film 'Abeltje' staan ook twee nummers van de Gibson Brothers. Welke zijn geschreven en geproduceerd door Bolland & Bolland. In het jaar 2000 staat de single van Ben Liebrand ft. The Gibson Brothers, 'Music and Passion, een viertal weken in de top 100 genoteerd. In 2002 zijn de Gibson Brothers bezig met de laatste opnames van hun nieuwe album. De release van het nieuwe album en single werd in de loop van 2002 verwacht.

De Gibson Brothers touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld en vandaag de dag herkent nog iedereen de disco salsa stijl van de Gibson Brothers. 'Play time garanteed!'

Kom in de stemming

Gibson Brothers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gibson Brothers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gibson Brothers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gibson Brothers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gibson Brothers boeken

Wilt u Gibson Brothers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gibson Brothers wilt inhuren.

Gibson Brothers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!