Gino Emnes boeken?

gino emnes boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Gino Emnes boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gino Emnes

Gino Emnes kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij met succes de live shows wist te behalen. Echter de carrière van Gino kent al een lange weg waarin hij al vele dingen op zijn naam heeft staan. Gino Emnes werd geboren in Den Haag, Nederland, waar hij ook zijn studies als muzikant uitvoerde. Zowel aan het conservatorium en later aan het Lucia Martha's Institute for the Performing Arts in Amsterdam.

Hij trad op in talloze succesvolle producties, zoals de rol van Tyron Jackson in FAME, de rol van Benny in de Nederlandse productie van RENT en in SATURDAY NIGHT FEVER in Utrecht.

Gino was de originele Simba in de Duitse productie van Disney's THE LION KING (Hamburg) in 2001. In Oostenrijk en Zwitserland speelde hij verschillende rollen zoals Black in THE WILD PARTY, Joe in de wereldpremière van CARMEM CUBANA en Milton in de Wiener Kammeroper's productie van AVENUE X. In Zürich speelde hij de rol van Runny in HAIR.

Boekingen Gino Emnes

CATS bracht Gino terug naar Nederland in de rol van Rum Tum Tugger. Vervolgens herhaalde hij zijn rol als Simba, maar deze keer in zijn moedertaal voor de Nederlandse versie van Disney’s THE LION KING.

In 2007 ging hij op tournee als solist voor BEST OF MUSICALS GALA en van daaruit ging hij naar het beroemde Freispiele Tecklenburg Theater om te schitteren als Seaweed J. Stubbs in HAIRSPRAY.

Vervolgens speelde hij de rol van Eddie in de Stuttgarter-productie van Sisteract voordat hij terugkeerde naar Hamburg, waar hij Apollo Creed speelde in de musical Rocky. Voordat hij naar Berlijn verhuisde om Eddie te spelen in het nieuwe tourgezelschap van Sisteract, speelde hij Apollo Creed in de musical Rocky in Stuttgart. Momenteel is Gino terug in Hamburg als First Cast Lola in de musical Kinkyboots.

Kom in de stemming

Gino Emnes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gino Emnes bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gino Emnes, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gino Emnes in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gino Emnes boeken

Wilt u Gino Emnes boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gino Emnes wilt inhuren.

Gino Emnes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!