Marieke Dollekamp boeken?

Marieke-Dollekamp-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Marieke Dollekamp boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marieke Dollekamp

Marieke Dollekamp begon op jonge leeftijd met zingen.Marieke zat rond haar zevende jaar in haar eerste koor en toen ze tien was, ging ze voor het eerst naar de muziekschool.Sinds 2008 zit Marieke Dollekamp op het conservatorium in Utrecht, waar ze de opleiding zang Jazz&Pop volgt.

Boekingen Marieke Dollekamp

Marieke Dollekamp heeft les gehad van Bram van der Beek, Mascha Bijlsma, Siebrig van Heel, Karin van der Tuin, Jimmy Hutchinson, Herman van Doorn, Annemarie Maas, Bart de Win, Yvonne Smeets , Lieve Geuens en Harjo Pasveer.In 2006 werd Marieke Dollekamp tweede op het Christina Deutekom junior concours. Ze heeft in datzelfde jaar ook een gewonnen op het Prinses Christina Jazzconcours. Anno 2011 doet ze mee aan het succesvolle programma The Voice of Holland.

Kom in de stemming

Marieke Dollekamp boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marieke Dollekamp bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marieke Dollekamp, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marieke Dollekamp in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marieke Dollekamp boeken

Wilt u Marieke Dollekamp boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marieke Dollekamp wilt inhuren.

Marieke Dollekamp boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!