Heino boeken?

heino boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Heino boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Heino

Heino is zo'n stijlicoon dat er zelfs een spreekwoord over hem bestaat: "Wer Heino nicht kennt, der hat die Welt verpennt." (Wie Heino niet kent, is aan de wereld voorbij gerend).

Van beroep is Heino - een pseudoniem voor Heinz-Georg Kramm - eigenlijk banketbakker, maar sinds 1955 zingt hij al op bruiloften en partijen. Geboren op 13 december 1938 in Düsselforf-Oberblik is hij één van de bekendste Schlagerzangers in Duitsland en de omringende landen.

Boekingen Heino

Heino's uit duizenden herkenbare stemgeluid wordt gekarakteriseerd door een donkere klank. Zijn grootste hits variëren van berg- en zeemansliederen, marsmuziek en volkswalsen tot echte Schlagerskrakers, met Blau Blüht Der Enzian als een van zijn grootste klassiekers. Met zijn lichte haren en donkere zonnebril heeft Heino over de hele wereld opgetreden en geniet hij nog altijd een grote populariteit. Een bekend onderzoeksinstituut maakte bekend dat Heino bekend is bij 98% van de Duitse bevolking. In Heino's autobiografie wordt vermeld dat zelfs 59% van alle Duitsers zichzelf als "Heino-fan" betitelt. Maar ook buiten Duitsland genieten zijn hits bekendheid. Zo zijn er in China en Polen taalinstituten waar de Duitse taal onderwezen wordt met behulp van teksten van Heino's liederen. In juli 2009 trad Heino samen met Andre Rieu op, op 't Vrijthof te Maastricht.

Kom in de stemming

Heino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Heino bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Heino, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Heino in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Heino boeken

Wilt u Heino boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Heino wilt inhuren.

Heino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!