Helene Fischer Tribute by Natasja boeken?

Helene-Fischer-Tribute-by-Natasja
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Helene Fischer Tribute by Natasja

Geniet ‘Atemlos’ van een optreden van Helene Fischer met dé Helene Fischer Tribute door Natasja. In een set van een half uur brengt Natasja de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Achterbahn, Regenbogenfarben, Null auf hunder, Immer Wieder en vele andere meezingers.

Boekingen Helene Fischer Tribute by Natasja

Helene Fischer Tribute by Natasja beschikt over jarenlange podiumervaring, als klein meisje zong ze al in Duitsland en schlager zit in haarbloed. Met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek. Haar performance is niet onopgemerkt gebleven, ze werd zelfs door Eva Jinek aan tafel gevraagd om te praten over het fenomeen Helene Fischer en live te zingen voor een miljoenenpubliek op de Nederlandse Tv. Natasja is met stip de beste Helene Fischer Tribute van Nederland.

Naast haar ervaring als professioneel zangeres, heeft zij veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning alsook het samenstellen van het repertoire, nummers die akelig dichtbij het origineel komen.

Bekende Duitse meezingers

En mocht u bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer covers worden gebracht; maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers; van Tausendmal Belogen, Ein Festival der Liebe, Du en vele andere voor iedereen bekende Duitsche Schlagers, dit alles om een topoptreden neer te zetten voor al uw gasten!
Een optreden van Natasja is altijd GeSchlagt !

Kom in de stemming

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Helene Fischer Tribute by Natasja bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Helene Fischer Tribute by Natasja, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Helene Fischer Tribute by Natasja in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken

Wilt u Helene Fischer Tribute by Natasja boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Helene Fischer Tribute by Natasja wilt inhuren.

Helene Fischer Tribute by Natasja boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!