Henrique Rodriguez boeken?

henrique rodriguez boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Henrique Rodriguez boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Henrique Rodriguez

Henrique Rodriguez nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar 's werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië nia Spanje naar Portugal en van MExico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika.

Henrique Rodriguez is uniek in zijn soort door het feit dat hij een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid& Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue.
GUANTANAMERA, LAMBADE, MARIA, BAMBOLEO, LA BAMBA, MARINA, EL POROMPOMPERO, CARUSO, QUANDO QUANDO QUANDO, VOLARE, MACARENA, PIOVE, GIRL FROM IPENEMA, LA SCIATE MI CANTARE, MARIA ISABEL, MALAGUEÑA.

Henrique Rodriguez altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met Henrique Rodriguez.

Boekingen Henrique Rodriguez

Wie is Henrique Rodriquez? Henrique Rodriquez is een beroepsmusicus met 25 jaar ervaring als zanger, multi-instrumentalist, entertainer en componist. Hij volgde zijn muziek- en lerarenopleiding zowel op de Nederlandse Antillen als in Nederland. De tropische warmte klinkt vandaag nog door in zijn muziek.

Henrique treedt op in én buiten Nederland: op privé- en bedrijfsfeesten, met verschillende formaties maar ook solo als zanger-gitarist.

Henrique heeft zich gespecialiseerd in het optreden in zorgcentra voor ouderen en verstandelijk en/of lichamelijk beperkten. Daartoe heeft hij de volgende voorstellingen samengesteld rond diverse onderwerpen. In overleg kunnen deze programma's op maat worden gemaakt, naargelang de situatie en de wensen van de opdrachtgever.

Globetrotter

Henrique neemt u mee op een muzikale reis door zeven werelddelen. De mooiste liedjes uit het zuiden van de Verenigde Staten, Mexico, Cuba, Jamaica, Paraguay, Spanje, Italië, Griekenland en nog vele andere landen passeren de revue en omdat niet iedereen Engels, Spaans of Italiaans verstaat vertelt de zanger op een ludieke wijze over de inhoud van de liedjes.

Zomaar een greep uit het repertoire: 'O Sole Mio, Funiculì Funiculà, El Porompompero, Island In The Sun, Country Roads, Jambalaya, Guantanamera, The Girl from Ipanema etc.

Praktische Informatie

Henrique kan zowel akoestisch als licht versterkt spelen, op een podium of gezellig tussen de mensen op de huiskamer, dagcentrum of afdeling. Hij verteld waar de niet-Nederlandstalige liedjes over gaan en maakt een gezellig onderonsje van elk optreden.

Hij brengt alle benodigde apparatuur zoals geluidsinstallatie, beamer, projectiescherm en laptop zelf mee.

Henrique Rodriguez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Henrique Rodriguez bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Henrique Rodriguez, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Henrique Rodriguez in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Henrique Rodriguez boeken

Wilt u Henrique Rodriguez boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Henrique Rodriguez wilt inhuren.

Henrique Rodriguez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!