I Truccatori boeken?

I-Truccatori-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

I Truccatori boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie I Truccatori

De drie acteurs van I Truccatori weten onder het allesomvattende motto 'amusing hospitality' elk event passend te ondersteunen: soms gastvrij en ondersteunend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

I Truccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit(!) ten koste van uw gasten. En juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt. Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw thema doormiddel van een act op maat...i Truccatori acteert en presteert op het hoogste nivo en op elk feestelijk- en zakelijk evenement.

I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts.
Informeert u vooral ook naar de vele 'op maat' mogelijkheden die i Truccatori u te bieden heeft.

De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden.

I Truccatori is een animatie-improvisatiekwartet van afgestudeerde acteurs. In de afgelopen jaren hebben zij een niet meer weg te denken plaats verworven binnen het topentertainment in binnen- en buitenland. I Truccatori weet de gasten te verrassen door in steeds wisselende gedaantes onverwacht op te duiken. Door een feilloos samenspel van interessante personages is iedere act weer een overrompelende en feestelijke ervaring. Uw gasten worden telkens even op het verkeerde been gezet. Met hun improvisatietalent weten zij op elke groep in te spelen en creëren een ongedwongen sfeer.

I Truccatori boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen I Truccatori bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met I Truccatori, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u I Truccatori in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

I Truccatori boeken

Wilt u I Truccatori boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u I Truccatori wilt inhuren.

I Truccatori boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!