Jelle van Dael boeken?

Jelle-van-Dael-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jelle van Dael boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jelle van Dael

p 18-jarige leeftijd begon haar reis toen ze een tv-talentenjacht won op zoek naar het nieuwe gezicht en de nieuwe stem van de populaire Belgische popgroep Lasgo. Gedurende 11 jaar toerde ze over de hele wereld, trad op in de grootste arena's, beroemdste clubs en coolste festivals in alle uithoeken van de wereld. Altijd hongerig naar nieuwe kansen, werd ze ook een aantal jaren tv-presentator voor de gerenommeerde muziekzender JIMtv en nam ze deel aan de Dancing With The Stars-serie van 2010.

Solocarrière voor Jelle van Dael

2019 is het begin van een nieuwe solocarrière voor Jelle van Dael. Ze wil de wereld van achter de decks herontdekken, DJ's en zang combineren en herdefiniëren wat het betekent om een ​​live artiest op het podium te hebben. Een nieuwe, zeer unieke en betoverende ervaring voor de drukte!

Boekingen Jelle van Dael

Haar nieuwste samenwerking ‘Superman’ met Coone heeft meer dan 10.000.000 streams op Spotify en heeft de muziekindustrie alle oren voor Jelle's songwriting. Jelle van Dael werkt momenteel aan haar debuut solo-album en wil je zeker in de gaten houden. Wat maakt haar blij? Een menigte die helemaal gek wordt. En geloof me, dat doen ze altijd!

Kom in de stemming

Jelle van Dael boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jelle van Dael bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jelle van Dael, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jelle van Dael in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jelle van Dael boeken

Wilt u Jelle van Dael boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jelle van Dael wilt inhuren.

Jelle van Dael boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!