Ice MC boeken?

ice mc boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ice MC boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ice MC

Iedereen die van het genre Italo-Dance houdt kent Ice MC. De echte naam van Ice MC is Ian Campbell, afkomstig uit Nottingham in de East Midlands van Engeland. Hij werd geboren op 22 Maart 1965 en groeide op in het gebied van Nottingham dat men Hyson Green noemt (klinkt als "Ice 'n Green").

Jamaicaanse roots

Zijn ouders waren daar naartoe verhuisd vanuit Jamaica in de jaren 50 zoals vele andere Jamaicanen. Ze leefden samen en deden veel om hun cultuur en identiteit in stand te houden. Ze praatte in hun eigen dialect “Jamaican Patua” wat voor de andere Engelstalige niet makkelijk te verstaan was. Hoewel 30 jaar reggae daar wel bij hielp.

Boekingen Ice MC

Er is geen beter dialect voor Raps and Rhymes. Dus was het precies dat wat hij ook gebruikte voor zijn hits "Easy", "It's a Rainy Day", "Think About the Way" en "Take Away The Colour". Jammer genoeg kreeg hij nooit credits voor deze lyrics. Op school kreeg hij door zijn initialen IC al gauw de bijnaam ICE.

Kom in de stemming

Ice MC boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ice MC bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ice MC, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ice MC in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ice MC boeken

Wilt u Ice MC boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ice MC wilt inhuren.

Ice MC boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!