IMI Rtist boeken?

imi rtist boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

IMI Rtist boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie IMI Rtist

IMI had op jonge leeftijd al indruk gemaakt als Michael Jackson tijdens soundmixshows en talentenjachten en ook als zanger van de R&B formatie Mainfact waarmee hij door Europa toerde. Hij werd echter landelijk pas echt bekend als 'De Nederlandse Michael Jackson' na zijn deelname aan het RTL4 programma 'My name is Michael'. Gedurende zijn solo show neemt hij je mee op reis door het enorme repertoire van The King Of Pop. Een tributeshow uit bewondering en met groot respect door deze artiest. Muzikaal indrukwekkend en door de live aanvulling van dansers wordt het show element zeker niet vergeten!

Michael Jackson is een popzanger oorspronkelijk uit Gary, Indiana. Wereldwijd heeft hij tussen de 300 en 750 miljoen albums en singles verkocht. Jackson startte zijn carrière in 'The Jackson 5', een groep waarin de gebroeders Jackson zaten. Met opvallende videoclips en zijn imago, versterkte hij zijn muziek. Een voorbeeld is een van de bekendste videoclips aller tijden: 'Thriller'. De clip duurde maar liefst 14 minuten. De de clip van 'Scream' kostte zelfs 7 miljoen dollar. Sinds 1995 bezit deze video het record duurste muziekclip ooit.

Boekingen IMI Rtist

Michael Jackson werd vaak beticht van apart gedrag waardoor de pers meer over zijn privéleven schreef, dan over zijn muziek. Hij werd afgeschilderd als iemand die zich van de rest van de wereld afsloot en meer tijd met kinderen en dieren besteedde. Hierdoor kreeg hij de bijnaam 'Wacko Jacko', een naam die hij verafschuwde. Op 25 juni 2009 werd The King of Pop in zijn woning met een hartstilstand aangetroffen. Hits van Jackson zijn 'Thriller', 'Billie Jean' en 'Beat it'.

Kom in de stemming

IMI Rtist boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen IMI Rtist bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met IMI Rtist, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u IMI Rtist in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

IMI Rtist boeken

Wilt u IMI Rtist boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u IMI Rtist wilt inhuren.

IMI Rtist boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!