Irene Moors boeken?

Irene-Moors-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Irene Moors boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Irene Moors

Irene Moors (1967) woont in Heemstede en is in 2001 getrouwd met Barry Kroon. Samen hebben ze 2 kinderen, Rosalie(1998) en Tijn(2002).

Telekids

Irene was op 8 oktober 1988 voor het eerst op televisie te zien bij de NCRV als presentatrice van het kinderprogramma Dit is Disney. In 1989 maakte zij de avontuurlijke overstap naar RTL, de eerste commerciële zender van Nederland. Daar werd zij omroepster en heeft zij het programma Telekids gestalte gegeven.

Na Telekids 4 jaar alleen gepresenteerd te hebben, kwam in 1993 Carlo Boszhard aan haar zijde (In 1991presenteerden zij al samen Hitbingo). Irene en Carlo werden een zeer succesvol duo en hebben na Telekids nog vele programma’s samen gepresenteerd, waarvan Life & Cooking / Life 4 You en de TV Kantine de bekendste titels zijn. Samen wonnen zij vele tv prijzen zoals de Margriet Kinder TV Prijs, de Zilveren TV Ster, de Beeld en Geluid Award, de Montreux Comedy Award en in 2010 de Gouden Televizier Ring.

Boekingen Irene Moors

Irene werkte ruim 26 jaar voor RTL en presenteerde daar vele programma’s zoals oa Eigen Huis & Tuin, De Bachelor, Doe een Wens, RTL Boulevard en Bouwval Gezocht. Irene is vanaf maart 2016, 3 jaar lang te zien geweest bij SBS6. Daar presenteerde zij oa De Perfecte Vraag, Naar Bed met Irene en Topper Gezocht. Irene is ook actief geweest in het theater, ze heeft radio gemaakt, verzorgde tekenfilmstemmen & voice overs en speelde rollen in diverse films.

Veelzijdige presentatrice

Vanaf 2019 is Irene niet meer exclusief verbonden aan één zender en is ze op verschillende kanalen te zien. Zo is zij één van de gezichten van het online leefstijlplatform FoodFirst Network, was ze eind 2019 te zien als jurylid van het RTL4 programma Dancing with the Stars en nam ze de presentatie op zich van het programma Doorbakken bij Omroep MAX op NPO1. Vanaf 2020 is Irene ook online evenementen gaan presenteren voor diverse organisaties die, vanwege de corona maatregelen, andere vormen van communicatie met publiek en/of personeel zochten. Irene is al vele jaren ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis.

Het 12de seizoen van de TV Kantine is vanaf januari 2021 terug op televisie bij RTL4.

Irene Moors boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Irene Moors bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Irene Moors, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Irene Moors in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Irene Moors boeken

Wilt u Irene Moors boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Irene Moors wilt inhuren.

Irene Moors boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!