Irma Derby boeken?

irma derby boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Irma Derby boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Irma Derby

Irma Derby werd bekend als zangeres in 2009 door mee te doen aan verschillende Nederlandse tv-programma's en talentenjachten. Toch was ze hiervoor ook al bezig met verschillende projecten.

Met haar krachtige stem, charisma en sympathieke uitstraling creërde ze een grote groep fans wat uiteindelijk resulteerde in een platendeal met Wemusic Company. Op dat moment weet de jonge Irma wat ze wil: zingen en optreden! En ze ging dat doen op haar eigen manier. Irma was de leadzangeres van de wereldwijde hits: "Ready or Not" door The Course en "Big Fun" door Central Seven. In Nederland kreeg ze veel aandacht met haar single "Een moment zonder jou".

Boekingen Irma Derby

Op dit moment is Irma veel aan het optreden in vele landen, en ze doet veel projecten met Plasik Funk, DJ Shog en Misja Helsloot. Irma is een zangeres die vaak met verschillende internationale dj's samenwerkt. Tijdens haar optredens zingt ze veel covers van onder andere Whitney Houston, Barbara Tucker en vele anderen. Irma is van alle markten thuis. Ook te boeken met een live band. Ze wordt bijvoorbeeld elk jaar geboekt op het Haarlem Jazz.

De laatste jaren heeft ze opgetreden in Duitsland, St. Tropez, Spanje en Amerika en hierdoor kunt u meer van haar verwachten in de volgende jaren. We hopen dat u klaar bent voor Irma Derby!

Kom in de stemming

Irma Derby boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Irma Derby bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Irma Derby, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Irma Derby in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Irma Derby boeken

Wilt u Irma Derby boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Irma Derby wilt inhuren.

Irma Derby boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!